We gaan elkaar nog even fysiek moeten missen...

We gaan elkaar nog even fysiek moeten missen...

De Vlaamse Regering heeft op 27 oktober 2020 nieuwe maatregelen genomen om de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. De maatregelen zijn ingegaan sinds donderdag 29 oktober om middernacht. Vanaf dat moment zijn er geen evenementen meer toegelaten.

Dat we onze collega's en klanten hard missen dat is zeker. Maar we blijven dromen en vooruitkijken. De Oost-Vlaamse meeting- en eventsector is professioneel en gepassioneerd om jou en jouw collega's in de toekomst corona-veilige events, activiteiten en meetings aan te bieden.

Fysieke bijeenkomsten staan stil. Maar hou Lowiz in het oog en blijf op de hoogte over nieuwe concepten, creatieve vergaderplekken en teambuildingactiviteiten. Of plan ondertussen jouw online of hybride event en workshop. Tal van Oost-Vlaamse aanbieders staan te popelen om jou hier professioneel in bij te staan. En natuurlijk kijken we uit om binnenkort onze agenda's open te slaan en plannen te maken om elkaar opnieuw fysiek te ontmoeten in Oost-Vlaanderen. Ben je dus op zoek naar een leuke vergaderplek voor wanneer het opnieuw kan? Vraag het aan Lowiz!

Ben je een ondernemer binnen de meeting- en eventsector? Lees dan hier meer over de steunmaatregelen voor de evenementensector.

Hou het ondertussen veilig, laten we samen de regels volgen zodat we elkaar snel opnieuw fysiek kunnen ontmoeten.

Draag goed zorg voor elkaar!

Warme groeten,

Team Lowiz