Alix

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel/B&B, Eten & Drinken
Alix

Inspirerende locatie met verrassende keuken

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 200 Personen
Kamers
3 Kamers
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Stadscentrum
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Kortrijksesteenweg 206
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 93 28 94 38
Facebook
Link

Weg van de muffe zalen voor bedrijfs- en familiefeesten! In de verborgen stadstuin van Alix kan je terecht voor elke gelegenheid. Een feest voor familie, personeel of klanten, een teambuilding, een persvoorstelling, een meeting…

Culinaire verrassingen

Alix combineert een inspirerende setting met een verrassende keuken, met de nadruk op verse gerechten, groenten, kruiden en onvergetelijke smaakcombinaties. Brunch, lunch, afternoon tea, diner, BBQ, nakaarten aan het kampvuur: laat je verrassen op elk moment van de dag.

3000m² groen in de stad

De immense tuin ademt gezelligheid en authenticiteit uit. In de gerenoveerde en verwarmde serre van eind 19e eeuw en onder de tent ben je in elk seizoen verzekerd van een sfeervol feest of event. Zowel de keuken als de idyllische locatie prikkelen alle zintuigen, en bezorgen jullie gasten een dag die ze nooit meer vergeten. De locatie is volledig bemeubeld en kan naar eigen smaak worden aangekleed. Het team van Alix staat garant voor een perfecte opvolging.

Dansfeest

Na een heerlijk tuinfeest duik je het nachtleven van de stad in of kan je terecht in een van de zalen of bars in de buurt voor een dansfeest. De tuin en serre zijn geschikt voor elk type bedrijfsevent. In de serre kunnen een 60-tal personen plaatsnemen, de volledige tuin met tent(en) heeft een capaciteit tot 150 personen (tot 200 voor recepties).

Overnachten in stijl

B&B Chambre d'Amis is het nieuwe concept van Alix, waar je in stijl kan overnachten na jouw meeting of event. Ontdek hier meer over de Classic, Deluxe en Suite gastenkamers van Alix.

Bereikbaarheid

Alix is gelegen nabij het afrittencomplex E17/E40. Parkeren kan in de omliggende straten of in de vlakbij gelegen parking van het Sint-Pietersstation. De locatie is ook vlot bereikbaar met de trein of tramlijn 1 en er is een fietsenparking voorzien. In de dichte omgeving is er ook heel wat gelegenheid om te logeren.

Coronaproof vergaderen

De feesttuin is de ideale locatie om zowel binnen als buiten te vergaderen. In de serre (met voldoende natuurlijke verluchting) kan je gebruik maken van een beamer met projectiescherm. Ook de catering (bv. lunch of diner) kan coronaproof worden voorzien.

Badkamer Suite bij B&B Chambre d'Amis van Alix.jpg
Tuinuitzicht bij B&B Chambre d'Amis van Alix.jpg
Classic bij B&B Chambre d'Amis van Alix.jpg

Zaalcapaciteit

Feesttuin / Jardin d'Amis

Schoolstijl
50
U-vorm
25
Theater
70
Receptie
200
Banket
150
Walking dinner
150

Restaurant / Table d'Amis

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
Banket
44
Walking dinner
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Feesttuin / Jardin d'Amis 50 25 70 200 150 150 3000
Restaurant / Table d'Amis 44 40

Meer dienstverleners in de buurt van Alix