AlpacaSpirit

Teambuilding
AlpacaSpirit

Teambuilding met alpaca's

Dendermonde

Troeven

Capaciteit
Max 18 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Straat + huisnummer
Steenweg van Grembergen 10b
9200 Dendermonde
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)4 97 40 84 27
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Wil je graag eens kennismaken met lieve zachtaardige sensitieve dieren, die bovendien je gedrag spiegelen. Kom dan naar deze wandeling met alpaca’s, aan de oevers van de Schelde.

Door de alpaca’s krijg je de kans om op een ontspannen manier dichter bij jezelf te komen. Deze wandeling is voor alle leeftijden.

Ze werken kleinschalig omdat het belangrijk is dat er goede begeleiding is voor elk van de ingeschrevene. Ze organiseren regelmatig wandeling waar je alleen of met meerdere personen kan inschrijven, deze inschrijving kan per mail. Je bent enkel ingeschreven als je een bevestigingsmail krijgt. (in deze mail staat ook de verdere info rond betaling)

Vormen jullie een ijzersterk team? Ontdek het bij AlpacaSpirit! Via opdrachten met alpaca’s krijg je inzicht in je eigen gedrag, maar ook in dat van je collega’s. Deze zachtaardige en fijngevoelige dieren geven immers directe feedback op de mens en hoe die zich gedraagt. Alpaca’s voelen aan of het klopt; je eigenlijke reactie met je daadwerkelijk gevoel. Op een ontspannen en indirecte manier (via de alpaca’s) kan je ontdekken wat er bij jezelf en het team leeft. De dieren kunnen je gedrag en levenslessen spiegelen of ze kunnen je kracht en inzichten geven.

Je lichaamstaal en energie naar de alpaca’s toe kan je ook zicht geven op hoe je communiceert en omgaat met klanten en collega’s in je omgeving. Want mensen geven en krijgen slechts één kans bij anderen om hun boodschap over te brengen. Alpaca’s laten dit leerproces wel toe. Ze geven telkens opnieuw eerlijke feedback, zonder oordeel, in het hier en nu.

Uit respect voor de alpaca’s werken ze kleinschalig (6 tot 18 personen).

Vraag vrijblijvend offerte !

AlpacaSpirit
AlpacaSpirit

Meer dienstverleners in de buurt van AlpacaSpirit