Boskapelhoeve

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel
Boskapelhoeve

Centraal gelegen viersterrenhotel in een groene omgeving

Buggenhout

Troeven

Capaciteit
Max 40 Personen
Kamers
20 Kamers
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Kasteelstraat 214
9255 Buggenhout
E-mail
Telefoonnummer
+32 474 77 41 92
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Van zodra je de groene oprijlaan op komt rijden, laat je alles even achter. Met een ruime gratis parking heb jij hier geen parkeerproblemen. Welkom in een wereld van groen en zalige verpozing omringd door Buggenhoutbos.  

Ontmoet historie – creëer toekomst!

Oorspronkelijk was de ‘Boskapelhoeve’ een modelhoeve. In de jaren 30 van vorige eeuw kwamen bezoekers er kijken naar de ‘landbouw van de toekomst’. Een deel van de hoeve werd in 2003 omgebouwd tot Bed & Breakfast met 4 kamers. De jaren daarna werd de hoeve, steen voor steen, gerestaureerd tot een hedendaags hotel met 20 kamers & 3 vergaderruimten.

Verschillende ruimtes

In de 140 m² grote Meeting-Loft komen heden en verleden bij mekaar. Het originele dakgebinte en het hoge plafond geven deze ruimte een eigen cachet. Hier geen vast tapijt maar een moderne hout-kurk vloer. Organiseer je een meeting waar plenaire sessies afwisselen met groepswerk?
Dan is de Meeting-Loft ideaal: naast een plenair gedeelte heb je ook een eigen koffiecorner met espresso-machine, zithoekjes, een coworking-tafel,  staantafels … Teamwork makes the dream work! 

De aangrenzende Boardroom heeft één ovale tafel tot 8 personen. De gezellige Boardroom wordt dan ook vaak gebruikt als break-out. Small room for great ideas!

Met zijn 75 m² is de Inside-Out-Room ruim genoeg voor 15 personen in U-opstelling. Hout en natuurlijke kleuren zorgen hier voor de juiste sfeer. Close to nature, far from ordinary!

Je kan kiezen uit diverse vergaderformules, van een halve dag tot meerdere dagen.
Vanaf de welkomstkoffie in onze ontspannings-loft voelen jouw gasten zich thuis.
Ze worden uitgebreid verzorgd met onbeperkt koffie, thee, water, fruitsap, koekjes, ...  

Eetmogelijkheden

De lunch wordt dagvers bereid, veelal met lokale & seizoensgebonden producten. Het buffet ‘food for thought’ wordt bijzonder gesmaakt door de gasten. Dit gevarieerde buffet omvat naast klassiekers ook hedendaagse gerechtjes gebaseerd op recepten van Yotam Ottolenghi, Donna Hay, Pascale Naessens,  ... Licht en veel groenten, zodat jouw gasten gezond & vitaal blijven. ’s Avonds kan je buitenshuis gaan eten of in Hotel B blijven. Er is geen restaurant, maar Boskapelhoeve biedt je een aantal diner-opties. Iets te vieren of gewoon omdat het kan? Chef Marcin verwent jouw gasten met een private-diner. Na jaren sterrenkeukens  zoals Pétrus* (Gordon Ramsay)  & Tom Aikens Restaurant * in London & ‘t Zilte * & Centpourcent * ging Marcin als private-chef achter het fornuis staan. De kers op de taart na een drukke dag!

Teambuilding

Heb je enkele ‘vurige collega’s’? Bezorg jouw gasten ongedwongen avond outdoor-cooking met de Big Green Egg. Dit kan als Teambuilding of als buffet-formule. Relax & enjoy! Wens je een teambuilding activiteit, maar heb je gebrek aan tijd en/of budget? Dan is een kookworkshop de ideale oplossing: teambuilding & diner in één. De kookworkshop worden door de externe partners volgens jouw smaak samengesteld. 

Ontspannings-loft 

Op zoek naar de ideale plek om te ontspannen na een belangrijke meeting? In de ontspannings-loft kan je aan de bar genieten van een streekbiertje of ander drankje, napraten aan het haardvuur of een partijtje pool spelen. 

Wil je een frisse neus halen? Dan kan je  op één van hun terrassen, in de tuin of in Buggenhoutbos. Meer dan 175 ha groen,  hier is letterlijk & figuurlijk plaats om te ademen.

Zaalcapaciteit

Meeting-Loft

Schoolstijl
30
U-vorm
24
Auditorium
35
Theater
35

Inside-Out

Schoolstijl
20
U-vorm
15
Auditorium
24
Theater
24

Boardroom

Schoolstijl
U-vorm
8
Auditorium
Theater
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Oppervlakte (m²) 
Meeting-Loft 30 24 35 35 140
Inside-Out 20 15 24 24
Boardroom 8 24

Meer dienstverleners in de buurt van Boskapelhoeve