Coverflooring

Logistieke ondersteuning
Coverflooring

Vloerbekleding voor evenementen

Dendermonde
Straat + huisnummer
Hoogveld 90
9200 Dendermonde
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)5 225 83 53
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Elk geweldig event start met een unieke vloerbekleding die iedereen van z’n sokken blaast. Iets dat alleen kan gerealiseerd worden met een goed geolied team van experten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector, kies je met Cover Flooring voor de juiste partner. Innovatief, duurzaam, flexibel… met een ervaren team en kwalitatieve materialen!

Met creatieve, innovatieve vloerbekleding zorgen zij ervoor dat jouw evenement naar een hoger niveau getild wordt. Jouw bezoekers ervaren een wow-gevoel zodra ze binnenstappen in die fascinerende wereld. Een unieke aankleding kenmerkt immers een geslaagd event en creëert een buitengewone beleving voor iedere bezoeker. Het is de eyecatcher van de avond én blijft nog een hele tijd nazinderen.

Cover denkt met jou mee, zo gaan we samen net dat stapje verder. Een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met jouw project aan de slag te gaan en z’n grenzen letterlijk en figuurlijk voor jou verlegt. Zij volgen jouw noden overal ter wereld. Samen met jou gaan ze voor een kwalitatief en verrassend resultaat dat jou en jouw bezoekers van de sokken blaast.

Ze begeleiden jou bij iedere stap en bieden de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk van jouw evenement te verlagen dankzij de recycling mogelijkheden, dat is the extra mile. Ze geven het beste van hunzelf tot het ultieme wow-gevoel gecreëerd is. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.

Way2events Toyota 18-10-18 WEB-702.jpg
G-Stic Congres Brussel - 23-2510 17 - Copyright VITO (1).jpg
20190829_BSM2019_©Jeroen Willems_WEB_1732.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van Coverflooring