De Muzieksommelier

Teambuilding
De Muzieksommelier

Waar muziekbeleving centraal staat

Ruppelmonde

Troeven

Capaciteit
8 - 300 Personen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Kloosterstraat 70
9150 Ruppelmonde
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)479 81 69 61
Facebook
Instagram
Instagram
Link
  • Beleven - Livemuziek voor elk evenement en op elke locatie

  • Verbinden - Iedereen muzikant tijdens een muzikale teambuilding

  • Proeven - Muzikale gastronomie tijdens een high-end proeverij

1. Livemuziek voor evenementen

De Muzieksommelier richt zich vooral op kleinere formaties van muzikanten die kunnen worden ingezet bij het opluisteren van academische zittingen, walking dinners, recepties, netwerkmomenten, ceremonies, ... Originaliteit en de wensen van de klant zijn hierbij de voornaamste troefkaart. Zo kan je een muziekkelner toevoegen aan jouw evenement: er worden bierviltjes geplaatst waarop de gasten hun verzoeknummer schrijven, dit wordt door de muziekkelner toegevoegd aan de playlist. Kleinere muziekformaties in een niet alledaagse bezetting: Gitaar met cello of een mini-fanfare van sousafoon, saxofoon en slagwerk... het zijn maar enkele voorbeelden.

Live Muziek De Muzieksommelier muziek band groepje evenement bedrijfsfeest dj.jpeg
De Muzieksommelier - Mobiele DJ.jpg

2. Muzikale teambuilding met trombones

Iedereen muzikant! Vanaf 8 personen komt De Muzieksommelier op een locatie naar keuze. Elke deelnemer krijgt een eigen schuiftrombone en in een eerste stap leer je haarfijn de techniek van het instrument. Vervolgens ga je aan de slag met enkele creatieve oefeningen, stap je buiten de comfortzone en wordt je persoonlijke muzikaliteit geprikkeld. Aan het einde van de workshop is er een concert of je nu met 8 of 300 personen bent waar een aantal liedjes worden samengespeeld met het hele gezelschap.

De Muzieksommelier - Teambuilding.jpg

3. Muzikale (wijn)proeverij

Ontdek de ware betekenis van ‘muzikale gastronomie’ en prikkel al je zintuigen tijdens één van de proeverijen, waarbij muziek een centrale plaats inneemt. Een muzikale proeverij wordt georganiseerd op een locatie naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig wijndomein? De proeverij is helemaal op maat: juiste wijnen, aangepaste (live) muziek maar ook koks, uitnodigende tafeldekking. Ideaal voor een klein maar fijn gezelschap (tot 30 pers.) dat houdt van een grand cru-beleving en op zoek is naar een high-end event. Impact met muzikale belevingen op maat van elke klant!

De Muzieksommelier - Proeverij.jpg
De Muzieksommelier - Kaat en Pieter.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van De Muzieksommelier