DOX Office

Meetinglocatie, Meeting hotel/B&B
DOX Office

Slimme vergaderruimte met zicht op het water

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 18 Personen
Kamers
119 Kamers
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Troeven
Duurzaamheidslabel ‘Green Key’
Straat + huisnummer
Ravelijnstraat 1
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 395 20 10
Facebook
Link

Ibis budget Gent Centrum Dampoort opende de deuren in maart 2018. Manager Kevin Martens en z’n team zijn trots op het budget concept en streven er steeds naar om de klanten de best mogelijke service te bieden. Dit vertaalt zich in tevreden klanten, goeie review scores op verschillende platformen en een hoge bezettingsgraad. 

Perfecte ligging

Het hotel is perfect gelegen tussen de haven en het historische centrum van Gent. 
Het Gent Dampoort station is slechts 5 minuten stappen en is vlot bereikbaar of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto komt. Ze liggen net buiten de LEZ zone en beschikken over een eigen beveiligde en ondergrondse parkeergarage met elektrische laadpunten. Ibis budget Gent Centrum Dampoort is dus dé locatie bij uitstek om te logeren en te vergaderen. 

Vergaderen met zicht op water

Vergaderzaal Doxoffice heeft een prachtig zicht op het water met een mooi wandel- en fietspad richting de oude houtdokken. Je kan er in alle rust vergaderen en bij een break genieten van de buitenlucht tijdens het ideale wandelparcours aan het water. 

De slimme vergaderruimte met supersnelle wifi en een Clever Touch TV zullen ervoor zorgen dat jouw meetings en presentaties vlot en professioneel verlopen. De meeting room is beschikbaar tot 18 personen en de veranderlijke setup zorgt voor flexibiliteit in de ruimte. Naast de vergaderruimte is er een kleine keuken waar je kan genieten van koffie, thee en water alsook een kleine versnapering.

Jong & dynamisch team

Een bijkomend groot voordeel van de zaal is dat er 24/7 iemand ter beschikking staat om jullie te helpen bij de organisatie. Hetzij op voorhand bij de reservatie maar zeker ook tijdens jullie verblijf.

Kortom, de vergaderzaal is dus een topper in zijn segment. 

Je wordt ontvangen door een jong en dynamisch team dat dag en nacht voor je klaar staat. Gastvrijheid staat centraal en je kan erop rekenen dat zij jullie de beste adresjes in Gent kunnen aanraden en kunnen helpen met al jullie vragen. Of het nu gaat over het reserveren van een restaurant of een print out maken van jouw presentatie, alles is mogelijk.

Moderne overnachtingsmogelijkheden

Indien je ervoor kiest om ook te overnachten, zal je zeker niet worden teleurgesteld. De 119 compacte maar modern uitgeruste kamers beschikken over gratis wifi, een eigen badkamer, een smart tv en alle comfort die je nodig hebt voor een goeie nacht: een kwaliteitsvol verblijf aan een budgetprijs. 

Ideale uitvalsbasis

Ibis budget Gent Centrum Dampoort is dus de ideale uitvalsbasis om met jouw partners, collega’s of team Gent te ontdekken en dit op een budgetvriendelijke manier. Je kan genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en er is de mogelijkheid om fietsen te huren en de stad in te trekken. 

Het team staat klaar om jullie op een professionele doch gemoedelijke wijze te begeleiden in jouw evenement. 

Zaalcapaciteit

Doxoffice

Schoolstijl
16
U-vorm
18
Auditorium
18
Theater
18
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Oppervlakte (m²) 
Doxoffice 16 18 18 18

Meer dienstverleners in de buurt van DOX Office