Funkey Teambuilding

Agency, Activiteit
Funkey Teambuilding

Het ideale teamevent voor bedrijven

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 2000 Personen
Straat + huisnummer
clematisstraat 10
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 498 94 57 95
Facebook
Link

Funkey ondersteunt je bedrijf bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent. Op het platform vind je meer dan 400 activiteiten van een 150-tal partners. 

Op Funkey kan je vertrouwen

Via de gebruiksvriendelijke zoekmachine vind je snel en eenvoudig de teambuilding activiteit die het beste past bij jouw bedrijf. Funkey regelt alles voor je tot en met de boeking en doet indien gewenst ook de coördinatie ter plaatse. De begeleiding van de teambuilding activiteiten vertrouwen ze toe aan hun geselecteerde professionele teambuilding partners.Bij Funkey boek je de activiteiten aan dezelfde prijs als bij hun partners.

Virtuele teambuilding

Een virtuele chocolade workshop, een gepersonaliseerde online quiz, een remote escape game, een speeddate met collega's of een online lachworkshop, bij Funkey vind je het allemaal. 
Funkey bewijst dat je ook in deze bizarre tijden de teamsfeer en betrokkenheid van je medewerkers kan stimuleren met een online teambuilding. Ontdek hier het volledige aanbod aan online teambuildingmogelijkheden.

Covidproof teambuildings

Mensen snakken ernaar om terug fysiek met collega's unieke ervaringen te beleven. Funkey ontwikkelde daarom een protocol om Covid proof teambuildings aan te bieden. Een city game met je bubbel of laser kleiduifschieten met voldoende afstand tussen de schutters, het kan allemaal. Het volledige aanbod vind je hier.

Meer dienstverleners in de buurt van Funkey Teambuilding