Funkey Teambuilding

Eventbureau, Teambuilding
Funkey Teambuilding

Het ideale teamevent voor bedrijven

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 2000 Personen
Straat + huisnummer
Clematisstraat 10
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 498 94 57 95
Facebook
Link

Funkey ondersteunt je bedrijf bij het zoeken en boeken van het ideale teamevent. Op het platform vind je tal van verschillende activiteiten.

Op Funkey kan je vertrouwen

Via de gebruiksvriendelijke zoekmachine vind je snel en eenvoudig de teambuilding activiteit die het beste past bij jouw bedrijf. Funkey regelt alles van A tot Z zodat jij je verder geen zorgen hoeft te maken over de organisatie. De begeleiding van de teambuilding activiteiten vertrouwen ze toe aan hun geselecteerde professionele teambuilding partners. Bij Funkey boek je de activiteiten aan dezelfde prijs als bij hun partners.

Een uitgebreid gamma

Met meer dan 500 activiteiten bij meer dan 200 verschillende partners zijn de mogelijkheden eindeloos bij Funkey. Van chocolade workshops tot highland games en van laser kleiduif schieten tot zeepkisten bouwen, niets is te gek bij Funkey. Bekijk hier het volledige gamma.

Een tevreden team is een productief team

Een teambuilding is enorm waardevol. Een team waarbij de sfeer goed zit behaalt betere resultaten. Een goede werksfeer en betrokkenheid maakt de medewerkers gelukkiger. Gelukkige medewerkers komen graag naar het werk en zijn productiever. En daar is ons eigen knotsgekke team het perfecte voorbeeld van.

 

Meer dienstverleners in de buurt van Funkey Teambuilding