Ghent Active Guides

Teambuilding
Ghent Active Guides

Ontdek Gent op een andere manier

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 34 Personen
Straat + huisnummer
Druifstraat 62
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0) 496 53 71 60
Facebook
Link

De Ghent Active Guides laten je Gent op een andere manier ontdekken. Zin om Gent op een actieve en eigenzinnige manier te leren kennen? Neem dan je peddel of bind je loopschoenen stevig dicht. Ghent Active Guides trekt trekt samen met jouw team per kajak over de kanalen of joggen tussen de Gentse stadsoasen.

Mag het eens anders op het water?

Vanop het water zie je Gent helemaal anders. Peddelend en dobberend tonen we je in 2,5 uur hoe het water Gent heeft gemaakt, en ook vandaag zijn toekomst vormt. Bij iedere stop vorm je samen een vlot. Gezellig drijvend, krijg je uitleg van een professionele gids. De Ghent Active Guides nemen je mee langs de middeleeuwse haven en de imposante bibliotheek. En drijven langs sluizen en riolen naar het hart van de stad.

Mix van sport en cultuur

Durft je team een looptour aan? De Ghent Active Guides brengen je naar plekken waar anderen niet komen - en aangezien je loopt, zie je meer op één tocht. Ze tonen je Gent voorbij de clichés, en vertellen je verhalen over vroeger en vandaag. De Ghent Active Guides stippelden een route van 8 of 11 km uit of passen zich graag aan aan jullie vraag. 

(Do)Kano

Een activiteit waarbij je gedurende 2,5 uur de wereld een mooiere plaats maakt? Met Ghent Active Guides en Dokano kan het: we leiden je per kano rond in een opgefrist en bruisend stukje Gent: het Handelsdok. We vissen er drijfvuil op en tegelijk kom je alles te weten over duurzaamheid, de oude en nieuwe haven, en het schippersleven vroeger en nu. Deelnemers hebben bij voorkeur al eens eerder gekajakt, maar we houden het laagdrempelig en gezellig voor iedereen.

Voor elk niveau

Je kan starten en stoppen op verschillende plekken in de stad. Je kajakt of loopt in een groep van 12 personen. De twee gidsen kunnen dus 24 mensen per tocht meenemen. Verder hoef je geen atleet te zijn om de tours te volgen: we passen het niveau altijd aan naar de deelnemers. Gezelligheid staat centraal.

Ontdek Ghent Active Guides via dit filmpje.

Ghent Active Guides
Ghent Active Guides

Meer dienstverleners in de buurt van Ghent Active Guides