The Hide, an Urban Hideaway

Eventlocatie, Meetinglocatie
The Hide, an Urban Hideaway

Hotel in het centrum van Gent

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 50 Personen
Kamers
7 Kamers
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Nederkouter 134
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 486 23 05 57
Link

The Living Room – ontworpen door de Gentse interieurarchitect Pieter Thooft - bevindt zich in het prestigieuze apartementshotel The Hide. Deze unieke multiflex ruimte heeft een prachtig uitzicht op de historische site De Bijloke, is 70 m² groot en beschikt over de nodige faciliteiten zoals flatscreen TV, gratis wifi, keuken, nespresso machine en een prachtig terras.

Inspirerende multiflexruimte

The Living Room is ideaal voor productlanceringen, fotosessies, workshops en opleidingen, tentoonstellingen, co-working space, ontmoetingen met klanten, brainstormsessies, raden van bestuur en andere zakelijke meetings. De inspirerende multiflexruimte heeft een zitcapaciteit van 20 (vergadersetting) tot 30 personen (theateropstelling) en een staancapaciteit van 50 personen.

Vlotte bereikbaarheid

Als extra troef, heeft The Hide een centrale ligging in hartje Gent. Aan hun voordeur is er een directe tramverbinding naar Flanders Expo en het station Gent Sint- Pieters, het administratief centrum Woodrow Wilson (de Zuid) is op 10 min. loopafstand. De binnenring van Gent en de uitvalswegen naar de autostrade (E40, E17) zijn met de auto vlot bereikbaar (500m en 1 km). The Hide beschikt eveneens over een privé-parking voor 8 wagens.

The Hide in Gent
Living Room

Zaalcapaciteit

The Living Room

Schoolstijl
30
U-vorm
20
Theater
30
Receptie
50
Banket
18
Walking dinner
25
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
The Living Room 30 20 30 50 18 25 70

Meer dienstverleners in de buurt van The Hide, an Urban Hideaway