Perfect+

Eventbureau, Teambuilding
Perfect+

Event agency en DMC

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 1000 Personen
Straat + huisnummer
Ottergemsesteenweg Zuid 808 b41
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 477 80 75 15
Facebook
Link

Perfect+ kent naast de must-sees ook de verborgen parels van Oost-Vlaanderen, de Leiestreek en Gent als geen ander. Al 27 jaar lang hebben zij ervaring als event agency en DMC. Op die manier zij ze dus uw ideale incoming partner voor incentives, special events, bedrijfsuitjes, teambuildings, teamevents en social programs.

Pure employee motivation

Collega’s dichter bij elkaar brengen, een hechtere teamband creëren, tonen dat het bedrijf de inspanning van de medewerkers enorm op prijs stelt of gewoon een ongedwongen moment van plezier met z’n allen, zijn allemaal voordelen van een teambuilding, teamcentive of teamevent. Laat dit net zijn waar wij in gespecialiseerd zijn.

Kies uit hun aanbod of ga voor een event op maat

Unieke interactieve belevenissen zoals de onweerstaanbare CityGame, de spannende EscapeGame, de one-of-a-kind ClimateGame, de licht-sportieve BikeGame en de OutdoorGame zijn slechts een greep uit onze mogelijkheden. Dit alles kan van in Gent en vele andere Oost-Vlaamse steden, of in de prachtige groene Leiestreek tot in fraaie natuurgebieden zoals de Bourgoyen, Provinciaal Domein Puyenbroeck, etc. Wacht niet langer en laat u meeslepen door onze exclusieve teamactiviteiten zowel online als in real-life, alles uiteraard volledig corona proof.

Verder creëert Perfect+ volledig op maat gemaakte onvergetelijke programma’s, een- of meerdaags, met of zonder overnachting, met of zonder heerlijke regionale catering of verrassingen. Thema-avonden, unieke locaties, adembenemende animaties, ludieke activiteiten, verschillende invalshoeken en talrijke leuke ideeën. Altijd met een PLUS aan originaliteit en creatieve meerwaarde. Meertalige service. Spraakmakende en onvergetelijke belevenissen, watertanden, genieten, excelleren = onze Perfect+ garantie.

Certificate of Excellence

In de loop der jaren verzamelden we duizenden referenties van tevreden klanten en bovendien zijn we bij Perfect+ de enige Belgische event agency die al 5 jaar op rij het felbegeerde ‘Certificate of Excellence’ van eventplanner.be in de wacht sleept, met een score van maar liefst 9.8/10.

Meer dienstverleners in de buurt van Perfect+