Skyline Studio's

Eventlocatie, Meetinglocatie, Agency
Skyline Studio's

Gelegen in het exclusieve Ghent Marriott Hotel

Gent
Straat + huisnummer
Korenlei 10
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 278 82 23
Facebook
Link

Gelegen in het exclusieve Ghent Marriott Hotel bieden de up-to-date uitgeruste Skyline Studio’s aan organisatoren een totaaloplossing voor corporate films, online streamings en hybride events. Van creatieve, inhoudelijke en redactionele voorbereiding tot de geschikte setting en inkleding. Met ook aandacht voor evaluatie en analyse. Deze aspecten ademen de totaalbenadering die Skyline Studio’s bijzonder maakt. 

Live streaming en hybride events in combinatie met de faciliteiten van Ghent Marriott Hotel

De ongekende meerwaarde ligt ongetwijfeld in de ruime omkadering van de uitmuntende Marriott-faciliteiten: vlotte bereikbaarheid, hoogstaande catering, stijlvolle annex-locaties en overnachtingsmogelijkheden voor gasten en crew. De ligging in het hart van Gent zorgt voor extra belevingsmogelijkheden : actief, culinair of louter genietend. Maar ook de inhoudelijke ondersteuning van een redactioneel team tot en met een heuse mediacoach bezorgen de streamings en events van Skyline Studio’s een onderscheidend karakter. 

Samenwerking tussen Oost-Vlaamse partners

Skyline Studio’s is een samenwerkingsverband tussen partners die elk binnen hun domein hun degelijkheid al meer dan bewezen hebben : D-Dream voor audio/light/set, Afterglowfilms voor beeldproductie en Maakt Bijzonder voor communicatie/consultancy. Creativiteit en professionalisme die zich host in de internationaal gerenommeerde kwaliteit van de Marriott Hotels.

Ontdek hier de vergaderfaciliteiten van Ghent Marriott Hotel.
 

Meer dienstverleners in de buurt van Skyline Studio's