Vergaderhuis Huis Van Nu

Meetinglocatie
Vergaderhuis Huis Van Nu

Vergaderen op locatie in huiselijke sfeer

Dendermonde

Troeven

Capaciteit
1 - 20 Personen
Kamers
2 Kamers
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Hamsesteenweg 8
9200 Dendermonde
E-mail
Telefoonnummer
+32 486 68 59 08
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Het vergaderhuis Huis Van Nu biedt een alternatief voor de klassieke vergaderformules in hotels en/of zalen. De uitbaters geloven dat de sfeer en de omgeving van de vergaderzaal een invloed hebben op het groepsproces en het resultaat van het overleg.

Warme, huiselijke sfeer

Het Huis Van Nu ademt een warme en huiselijke sfeer en is daarom uitermate geschikt om, even weg van de dagelijkse werkomgeving, op locatie samen te komen met jouw team, groep of organisatie. Of je komt om te vergaderen, voor teambuilding, opleiding of discreet overleg, je kunt je hier ongestoord concentreren op wat echt telt. 

Ze houden ervan mensen warm te verwelkomen en bieden bij aankomst naast koffie, thee, water en frisdranken ook een variatie aan zoetigheden en vers fruit. Ze voorzien ook telkens een aantal homemade versnaperingen.

Art deco interieur

Het vergaderhuis is een villa met cottage-invloeden en art-decogetinte aankleding, is stijlvol en comfortabel ingericht en door de grondige renovatie volledig aangepast aan de hedendaagse normen en verwachtingen inzake vergaderen op locatie. Uiteraard heb je ook de beschikking over de noodzakelijke technologie en apparatuur om jouw meeting of bijeenkomst te laten slagen. 

Recent bouwden ze aan hun woning een grotere, maar even gezellige vergaderzaal met zicht op de tuin, voorzien van groot TV scherm om te projecteren, een magneetmuur en een geautomatiseerd ventilatiesysteem. 

Voor het meubilair van het vergaderhuis kozen ze voor comfortabele zetels en stoelen in alle vergaderruimtes, stapelstoelen die flexibel kunnen worden gebruikt, gezellig salon en passen met regelmaat hun decoratie aan naargelang het seizoen.

Verschillende voorzieningen

Qua technologie beschikken ze over snel internet en wifi in het gehele vergaderhuis, een groot verplaatsbaar TV-scherm voor projecties in beide vergaderzalen, 3 flip-overs en is er een magneetmuur in de grote vergaderzaal
De huiselijke keuken is volledig ingericht met vaatwas, koelkast, oven, servies, bestek,...
In de tuin is het fijn te vertoeven op het ruim terras voorzien van tuinmeubilair en Ofyr of in de aangename, sfeervolle lommerrijke tuin. Als je tussendoor even wil ontspannen kan dat zowel binnen als buiten met gezelschapsspellen, kubb of petanque. 

Samen voor het totaalpakket

Indien je voor jouw vergadering, training of bijeenkomst specifieke wensen hebt, horen ze dat graag. Ze denken graag met je mee en kunnen maatwerk leveren. Er zijn ook diverse cateringvoorstellen mogelijk. Daarvoor werken ze samen met zaken uit de buurt. 

Het Huis Van Nu is ook het Huis Van U. Je kan immers vrij beschikken over het volledige huis waarbij de verschillende kamers kunnen dienen voor break-outs.  Vertrouwelijkheid is gegarandeerd en je zal niet gestoord worden.

interieur van het Huis van nu
Interieur van het Huis van nu

Zaalcapaciteit

Grote vergaderzaal

Schoolstijl
20
U-vorm
20
Theater
30
Banket

Vergaderzaal met salon

Schoolstijl
12
U-vorm
Theater
Banket
12
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Banket  Oppervlakte (m²) 
Grote vergaderzaal 20 20 30
Vergaderzaal met salon 12 12

Meer dienstverleners in de buurt van Vergaderhuis Huis Van Nu