1898 The Post

Meetinglocatie, Meeting hotel
1898 The Post

Uniek hotel in historisch monument

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 20 Personen
Kamers
38 Kamers
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Graslei 16
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 277 09 60
Facebook
Instagram
Instagram
Link

1898 The Post is een luxueus boetiekhotel in hartje Gent. In het voormalig postgebouw, gelegen tussen de Korenmarkt en de idyllische Graslei, kan je er logeren en vergaderen. 

Liggend aan de samenvloeiing van de Leie en de Schelde, onthult Gent zich in de loop van de tijd. Verleidelijk en gastvrij, wordt Gent beschreven als een van de best bewaarde geheimen van Europa. Gent kan immers het beste langzaam ontdekt worden en is het wachten waard. De ‘1898 The Post’ is zonder twijfel de reïncarnatie van alle hotels die eraan voorafgingen in de stad van het Lam Gods, met dezelfde geest, dezelfde intieme schoonheid, die zich in elke kamer openbaart. Een ode aan de oorsprong.

Luxueus logeren

Elk van de achtendertig kamers ademt warmte, gemoedelijkheid en persoonlijkheid uit, maar elk is uniek en heeft zijn eigen verhaal. De hoge plafonds en de donkergroene muren geven een bijzondere elegantie aan de warmte die elke kamer uitstraalt. Grote ramen, het hout dat overal zit en een indirecte lichtinval vullen elke kamer met een comfort zodat je je al snel thuis voelt voordat je uitgepakt hebt. De antieke meubels uit de 20e eeuw staan harmonieus naast elkaar met moderne technologie die zorgt voor een maximaal comfort voor onze gasten. Deze uitzonderlijke kamers, ontworpen met flair en oog voor detail, tonen een zeldzame elegantie, weerspiegelen geografisch inzicht en esthetische samenhang en integreren op natuurlijke wijze in het interieur van dit nieuwe hotel. De kamers en suites in dit hotel variëren van 20 tot 65 m2 en bieden een adembenemend uitzicht over de stad.

Vergaderen in stijl

Met uitzicht op St. Michielsbrug en de Graslei biedt 1898 The Post een charmante vergaderzaal die de aanwezige gasten blijft inspireren en het succes van vergaderingen verzekert. Uitgerust met alle uitrustingen voor een geslaagde vergadering is deze zaal ideaal voor kleinere en vertrouwde vergaderingen maar ook voor privé evenementen.

Het afzonderlijke salon met comfortabele stoelen biedt de mogelijkheid voor gesprekken in een kleinere schaal maar is tevens geschikt om daar tijdens de vergadering een pauze in te nemen. Met een afmeting van 57 vierkante meter kan deze zaal tot 12 personen in boardroomstijl aan. Bovendien kunnen tot 20 aanwezigen de vergaderzaal in theaterstijl worden ontvangen en tot 30 personen voor een gezellige cocktail receptie.

Uniek interieur

Het originele en zorgvuldig geselecteerde meubilair, die zich niet alleen in de vergaderzaal bevindt maar in het hele hotel, zorgt voor een inspirerende en speciale sfeer. Ook zorgen de kamerhoge ramen voor veel natuurlijk lichtinval. De technische uitrusting, die uiteraard up-to-date is, omvat twee flatscreens met draadloze verbinding, evenals highspeed wifi en airconditioning. 1898 The Post biedt de mogelijkheid aan om koffiepauzes in de vergaderzaal te nemen evenals een lichte lunch. Aanwezigen zijn echter ook welkom om hun pauzes te houden in de bekroonde hotelbar The Cobbler. Wat betreft de vergaderzaal, maakt de reserveringsafdeling jou graag een individueel aanbod. 
 

1898 The Post - Meeting Room 2 - -® Zannier Hotels.jpg
1898 The Post - Suite 23 - 1 - -® Zannier Hotels.jpg
1898 The Post - Suite 23 - 4 - -® Zannier Hotels.jpg

Zaalcapaciteit

Meeting room

Schoolstijl
12
Theater
20
Locatie Schoolstijl  Theater  Oppervlakte (m²) 
Meeting room 12 20 58

Meer dienstverleners in de buurt van 1898 The Post