2CV & CO

Eventlocatie, Teambuilding
2CV & CO

2PK verhuur en events in de Vlaamse Ardennen

Oudenaarde

Troeven

Capaciteit
1 - 100 Personen
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Pladutse 3
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
+32 55 59 51 00
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Hop met de geit!

Het 2CV & CO team beschikt over 25 2CV’s - de iconische Franse autootjes van Citroën. Daarnaast hebben ze nog enkele andere Citroën oudheden zoals een bakkersgeit (AK400), een Mehari en een Burton. Ze verhuren deze wagentjes het hele jaar rond om de Vlaamse Ardennen mee te verkennen.

Teambuilding & groepen

Voor de inkleding van een teambuilding of bedrijfsactiviteit kan je beroep doen op de expertise van het evenemententeam van 2CV & CO. Er zijn formules voor ieders behoefte.

Groepen van 1 tot boven de 100 deelnemers kunnen ze de nostalgie van weleer laten beleven en dit in het decor van Vlaanderens mooiste – de Ronde van Vlaanderen. Afsluiten met een gezellige barbecue is perfect mogelijk op hun site waar ook de evenementenlocatie “Pladutse 3 – seminar & events center” zich bevindt.

Zorgeloos genieten met een roadbook

Ontdek de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen vanuit de sympathiekste cabrio allertijden met een roadbook van 2CV & CO. Bij de ontwikkeling van deze roadbooks werd gebruik gemaakt van foto’s en andere coderingen. Ze hebben routes voor een halve en volledige dag 2PK plezier.

Complete fun en beleving bij teambuildings

Wanneer jullie het teamevent van het bedrijf volledig willen laten inkleden, dan kunnen de teamformules een leuke optie zijn. Hieronder alvast de top 3:

2CV experience

Ontdek samen met de collega's de toffe baantjes en hellingen die de Vlaamse Ardennen rijk zijn. Onderweg krijgen jullie een aantal vragen, raadsels en leuke opdrachten.

De slimste geit

Wat krijg je wanneer je een leuke quiz combineert met onze nostalgische voertuigen? Inderdaad, de slimste geit ter wereld. Jullie cruisen doorheen de Vlaamse Ardennen met 2CV's. Roadbook van dienst is een iPad waarmee jullie navigeren doorheen het landschap.

Summer trophy

Deze teambuilding is voor de sportievere teams, want naast het rijden met de 2PK staan ook enkele avontuurlijkere activiteiten op het programma. Zo zullen jullie een kajaktochtje op de Zwalm maken, alsook een oriëntatiewandeling met kompas en enkele uitdagende challenges onderweg. Tijdens deze teambuilding zal beroep gedaan worden op jullie samenwerkingsvermogen en strategisch denken als één team.

2CV&CO_04
2CV&CO_03
2CV&CO_02
2CV&CO_01

De Flandrien Trophy

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Aluminium geitjes en carbonnen rossen zijn de protagonisten in deze onvergetelijke teambuilding. Sportieve benen ontdekken de prachtige Vlaamse Ardennen per fiets, hun teamgenoten zetten de achtervolging in in een nostalgisch 2CV’tje. Met diverse gezamenlijke opdrachten onderweg wordt het een strijd tussen de teams om de felbegeerde Flandrien Trophy te bemachtigen. Wiens kopman maakt het teamwerk voortreffelijk af?

In dit concept verplaatsen de deelnemers zich dan wel op verschillende manieren, toch maken ze deel uit van één team. De wagens hebben de fietsers nodig, en omgekeerd. Bij de formule van een volledige dag kan er ’s middags gewisseld worden van vervoersmiddel.

Meer dienstverleners in de buurt van 2CV & CO