Artoria Gent

Eventbureau, Teambuilding
Artoria Gent

Specialist in eventplanning

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 150 Personen
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Woestijnegoedlaan 16
9032 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 375 31 61
Facebook
Link

Je plant een bedrijfsfeest, conferentie of een teambuilding? Of misschien een uitstap met werknemers of klanten, maar je hebt tijd en handen te kort om alles in goede banen te leiden? Laat je dan bijstaan door Artoria, specialist op het gebied van eventplanning. Over de Gentse cultuur valt zoveel te zeggen. Artoria vertelt je wat je nog niet wist en brengt je waar je nog niet bent geweest. Hoewel Gent hun voornaamste domein is, stopt onze expertise niet aan de stadsgrenzen.

Jouw event

De passie voor events koppelt Artoria aan de kennis van locaties en contacten. De mogelijkheden zijn uitgebreid, zowel voor kleine als voor grote groepen. Kies voor één van de arrangementen of daag hen uit met een specifiek voorstel!

Exclusief

Op zoek naar onvergetelijke locatie voor jouw event? Of wil je jouw werknemers of zakenrelaties bedanken met een exclusief diner? Artoria organiseert jouw exclusief event in Gent. Voor als het iets meer mag zijn.

Jouw personeel in de bloemetjes zetten? Artoria vindt dat ze het verdienen en helpen daar graag aan mee. 

Culinair aanbod

Over de Gentse cultuur valt heel wat te zeggen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de culinaire Gentse cultuur. Artoria ontwikkelde voor jou een fantastisch culinair aanbod.

Artoria leert je Gent culinair kennen. Wat waren de ingrediënten van hun kookpot? Bestonden er tafelmanieren? En wat aten mensen van hogere stand vroeger? Vele vragen die Artoria graag zal beantwoorden. Artoria voert je daarom langs typisch culinaire prikkels in het Gentse stadsbeeld.

Naast de culinaire wandelingen bieden ze ook kookworkshops aan. En dan heeft Artoria het nog niet gehad over de heerlijke restaurants waar ze jouw gezelschap kunnen plaatsen. 

Teambuilidings

Artoria heeft de geknipte teambuildingsessie voor jouw organisatie! Ze werken altijd op maat van jouw wensen. Daardoor kan Artoria elk project uitvoeren zoals je het wil. Actief, leuk en vol verrassingen. Niks zo productief als een goede teambuildingsessie! Artoria zorgt voor een goede mix tussen inspanning en ontspanning. Jouw collega’s zullen je dankbaar zijn.

Gent heeft vele troeven en verborgen parels. Artoria neemt je graag mee naar deze mooie locaties voor onze teambuildings. Zo kan jouw ploeg in een uniek kader nog beter leren samenwerken.

Meer dienstverleners in de buurt van Artoria Gent