Artshizzle teambuilding

Teambuilding
Artshizzle teambuilding

Mensen verbinden met kunst en cultuur

Gent

Troeven

Capaciteit
6 - 500 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Nieuwevaart 118/003
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 95 33 87
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Artshizzle biedt teambuildings aan met kunst en cultuur als kapstok. Interactie, creatieve technieken en teamspirit staan centraal. Zo train je niet alleen je creativiteit en verbeeldingskracht, maar leer je ook je collega's op een andere manier kennen. Het is interactief en humoristisch, een out-of-the-box teambuilding voor wie eens wat anders wil. 

Kunst is voor iedereen

De Artshizzle teambuildings staan open voor alle leeftijden. Je hoeft niet sportief of competitief te zijn, en al zeker geen kunstkenner. Artshizzle gelooft immers dat kunst voor iedereen is en dat een teambuilding moet inspelen op de verschillende karakters in een team: van extravert tot introvert, van emotioneel tot rationeel en van doener tot denker. 

Verschillende workshops

Naast teambuildings biedt Artshizzle ook workshops aan voor bedrijven en voor particulieren. Zo is er onder meer een workshop over team-DNA en identiteit in het S.M.A.K. in Gent. 

Artshizzle op maat

Wil je een specifieke workshop of teambuilding? Wil je het combineren met een lunch, diner of picknick? Wil je een incentive voor klanten? Of voor je personeel met hun partner erbij? Het kan allemaal! 

Meer dienstverleners in de buurt van Artshizzle teambuilding