Barrevoets

Teambuilding
Barrevoets

Bosbaden in de Vlaamse Ardennen

Zottegem

Troeven

Capaciteit
Max 25 Personen
Troeven
In het groen
Straat + huisnummer
Ten Bosse 70
9620 Zottegem
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)485 10 32 06
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Emmy is de oprichtster van Barrevoets en is een van de pioniers op het gebied van bosbaden in Vlaanderen. Met haar organisatie wil ze de band tussen mens en natuur weer hechter maken. Ze is sinds 2018 actief als bosbadgids en nam ondertussen al honderden mensen mee naar haar geliefde bossen in de Vlaamse Ardennen om intens te genieten van de rust, de stilte en het vertragen.

Bosbaden werkt heel ontspannend en relaxerend, het brengt ons veel meer in balans en biedt een tegengewicht voor de stresserende en overprikkelende dagelijkse ratrace. Het weldadige effect van een bosbad is eigenlijk best verslavend, maar dan op een positieve manier. Het is als buiten spelen, maar dan voor grote mensen.

Emmy kreeg opleidingen en trainingen vanuit verschillende invalshoeken en geeft daar haar eigen, creatieve toets aan. Wanneer je met Emmy bent gaan bosbaden, zal je ervaring van een bos nooit meer dezelfde zijn!

De wandelingen in groep volgen steeds een vaste structuur waarbij Emmy eerst een korte intro geeft over het bosbaden, je aardt en je zintuigen wakker worden gemaakt.

Erna neemt Emmy je mee om via verschillende uitnodigingen te genieten van de weldadige werking van een bosbad. Tussendoor houdt Emmy korte deelrondes waarbij je vrijblijvend jouw ervaringen kan delen in de groep.

Ze rondt graag af met een bosthee gemaakt van lokale planten en kruiden en een kleine natuurlijke versnapering. Een deel van haar inkomsten gaat naar BOS+, waardoor je rechtstreeks je steun geeft aan de bossen in Vlaanderen en de wereld.

Wandel mee en beleef de kracht en de heling van de natuur via bosbaden

Enkele voordelen van een teambuilding met Barrevoets: 

  • Bevorderen van de collegialiteit
  • Vergroten van het onderling vertrouwen
  • Verbeteren van de communicatie
  • Inzicht in elkaars kwaliteiten
  • Meer draagkracht en minder stress
  • Samen plezier maken

Het bosbad wordt steeds afgesloten met een drankje en klein hapje. Indien gewenst start de wandeling nabij een brasserie of restaurant zodat er aansluitend kan geluncht worden. 

bosbaden vlaamse ardennen bosbadgids emmy bossen teambuilding wandeling.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van Barrevoets