BeerSecret

Teambuilding
BeerSecret
Gent

Troeven

Capaciteit
Max 60 Personen
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Goudenleeuwplein 3
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)472 60 47 46
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Met BeerSecret duik je in een exclusief bieravontuur, geleid door de deskundige biergids Liselot. Of je nu een kenner bent of nieuw in de bierwereld, Liselot zorgt ervoor dat iedereen in je groep iets nieuws en opwindends ontdekt.

Met de recente toename van lokale brouwerijen, is het een kunst om het perfecte biertje te kiezen. Daarom biedt BeerSecret deskundige begeleiding, zowel tijdens een biertour langs bars en brouwerijen als met hun thuisbeleving via unieke bierboxen.

Foodpairing

Wat maakt BeerSecret zo speciaal? Het staat voor een authentieke en persoonlijke ervaring in kleine groepen. Geniet van de perfecte combinatie van lokale gerechten en bieren met onze zorgvuldig samengestelde foodpairings. En als klap op de vuurpijl krijg je gepersonaliseerd "bier-huiswerk" voor een blijvende herinnering.

Beer Tasting met storyteller

Ze bieden ook proeverijen op locatie aan, zoals Beer Tastings Secret Venue & Beer Tasting Event Venue. Dit is een unieke vorm van bier-catering met een boeiende storyteller. Met BeerSecret ervaar je een teambuilding activiteit die zowel leerrijk als plezierig is, een onvergetelijke ervaring die de banden binnen je team versterkt. Mis deze kans niet om samen met je collega's of klanten iets bijzonders te beleven!

 

- De tasting met powerpoint mag dus weg - vervangen door de Indoor of Outdoor tasting? (zie vorige mail & zie bijlage) 
- je spreekt over Liselot als gids, maar eigenlijk ben ik nergens zichtbaar op de foto's, dus het lijkt me beter om deze in bijlage te gebruiken
(zie nieuwe foto bierboot) 

 

 

 

beer venue beersectret teambuilding beer tasting food pairing bier gent gids
beerbrewery brouwerij bezoek beersectret teambuilding bier gent gids

Meer dienstverleners in de buurt van BeerSecret