Bouffette

Eventcatering
Bouffette
Moorsel

Troeven

Troeven
Catering mogelijk
Straat + huisnummer
Kattenbroekstraat 54
9310 Moorsel
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)468 28 60 89
Facebook
Instagram
Instagram
Linkedin
Linkedin
Link

Boufette, opgericht door het dynamische moeder-dochter duo Anne en Elien, staat symbool voor een hartverwarmende fusie van gezond, heerlijk eten en gezellige nostalgie. Bij Boufette draait alles om de viering van smaak en samenzijn, waarbij eenvoudige gerechten worden getransformeerd tot smaakvolle creaties die de essentie van thuis koken belichamen.

Anne, met haar talent voor het benutten van het beste uit elk ingrediƫnt, bereidt gerechten die de ziel van traditionele, eenvoudige keuken vangen en toch steeds naar meer doen verlangen. Haar dochter Elien, daarentegen, brengt een zoete verrassing met haar deskundig bereide desserts en taarten die zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen zijn.

Samen bieden zij Boufette buffetten aan die niet alleen smaken naar meer, maar ook een snuifje nostalgie met zich meebrengen. Hun aanpak van 'smakelijke eenvoud' schuwt de complexiteit van haute cuisine ten gunste van eerlijke, gezonde gerechten die bereid worden met lokale, seizoensgebonden en indien mogelijk biologische producten.

Boufette's kwaliteit is altijd vers, zonder gebruik van diepvriesproducten, en hun maaltijden worden geserveerd op oude, charmante serviezen die elke gelegenheid net dat extra beetje speciaal maken. Het aanbod van Boufette is divers: van ontbijt, brunch, en lunch tot speciale gelegenheden zoals verjaardagen, trouwerijen, en bedrijfsevenementen. Elk buffet en menu wordt zorgvuldig aangepast naar de voorkeuren en het budget van de klant, wat elke ervaring bij Boufette uniek maakt.

Bouffette eventcatering aalst
Bouffette eventcatering aalst

Meer dienstverleners in de buurt van Bouffette