Cacaolab

Eventlocatie, Meetinglocatie, Teambuilding
Cacaolab
Desteldonk

Troeven

Capaciteit
1 - 40 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Straat + huisnummer
Skaldenstraat 121, Building A3-A4
9042 Desteldonk
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)472 59 87 34
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Welkom bij Cacaolab, een spin-off van Universiteit Gent die zich toespitst op onderzoek naar cacao en chocolade en regelmatig professionele opleidingen geeft aan bedrijven uit de chocoladesector. Sedert 2023 stellen ze hun deuren open voor allerhande bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een originele teambuildingsactiviteit, een workshop chocolade of een unieke eventlocatie in combinatie met een heuse chocolate experience.

Teambuilding & workshops

Bij Cacaolab geloven ze in de kracht van chocolade om te inspireren, te verenigen en te verrassen. Daarom kan je bij Cacaolab een teambuilding organiseren. De mogelijkheden zijn talrijk: van het maken van jouw eigen chocoladetabletten of pralines, een bezoek aan de bean-to-bar chocoladeproductielijn of een heerlijke proeverij van single origin chocolades, vergelijkbaar met wijndegustaties. De workshops zijn de perfecte mix van educatie en teamwerk. Jouw team komt hier samen om de kunst van het maken van chocolade of pralines te leren, begeleid door onze ervaren chocolatiers en chocoladewetenschappers. Door middel van praktijkgerichte activiteiten en deskundige demonstraties kunnen deelnemers niet alleen een unieke band opbouwen met elkaar, maar ook nieuwe talenten en vaardigheden in zichzelf ontdekken.

Duik in de wereld van de chocolade en neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende avontuur met chocolade te plannen!

Event- en meeting ruimte

Cacaolab biedt een open, gezellige en veelzijdige zaal die volledig uitgerust en aanpasbaar is aan de behoeften van uw komende seminarie of vergadering. Of u nu een brainstorm of een event organiseert, Cacaolab vormt hiervoor het ideale decor. Neem plaats aan onze vergadertafels of tover de ruimte om in U-vorm of theateropstelling. De natuurlijk verlichte zaal met een oppervlakte van 120 m2 is comfortabel geschikt voor maximaal 40 personen.

Gunstig gelegen op minder dan 2 kilometer van de R4 in Gent en uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft, zorgt Cacaolab voor een stressvrije ervaring van begin tot eind. Met voldoende parkeergelegenheid en ultramoderne audiovisuele faciliteiten kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet: het bevorderen van verbinding, het stimuleren van innovatie en het creëren van blijvende herinneringen.

Er is een keuken met koffieapparaat, koelkast, combi-oven en vaatwasser aanwezig. In samenwerking met onze partners zijn er verschillende cateringarrangementen op maat mogelijk.

  • Moderne, stille en open ruimte (120 m²)
  • Een huiselijke lounge met coffee corner faciliteiten
  • Keuken met koelkast, combi-oven en vaatwasser
  • Snel en beveiligd draadloos internet
  • Groot beeldscherm, camera, headset en microfoon
  • Flip chart
  • Grote parking
  • Capaciteit tot 40 personen
  • Catering met lokale partners mogelijk
cacaolab destelbergen teambuilding
cacaolab destelbergen teambuilding
workshop2.jpg
workshop.jpg
coffee_corner.png
meeting_room. Cacaolab Gent
Chocolate tasting
Chocolate tasting

Zaalcapaciteit

Creativity Room

Schoolstijl
24
U-vorm
14
Auditorium
40
Theater
40
Receptie
40
Banket
32
Walking dinner
50
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Creativity Room 24 14 40 40 40 32 50 120

Meer dienstverleners in de buurt van Cacaolab