City Golf tours

Teambuilding
City Golf tours

Toeristische stadswandeling in combinatie met golf

Antwerpen

Troeven

Capaciteit
Max 280 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Troeven
In het groen
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Jozef de Bomstraat 74
2018 Antwerpen
E-mail
Telefoonnummer
+32 498 39 56 94
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Het bedrijf City Golf tours staat al meer dan 12 jaar garant voor kwalitatieve belevenissen! City Golf (stadsgolf) is een eigentijdse variant van een begeleide stadswandeling, waarbij een ontspannende activiteit gecombineerd zal worden met een streepje geschiedenis en cultuur.

Populaire activiteit

Wat in 2007 begonnen is als een studentengrap is ondertussen uitgegroeid tot een populaire activiteit voor gezinnen, verenigingen en bedrijven om een stad op een unieke manier te ontdekken. Door deze ontwikkelingen heeft een team van jonge ondernemers de kans gekregen om voortdurend te investeren in hun project, met als doel de klanten gelukkig te kunnen maken. 

City Golf tours zijn een ‘light versie’ van een reguliere stadswandeling en gaat verder dan historische uitleg over de locaties. Deze tours worden begeleid door mensen die hun passie voor de gekozen stad graag met je delen en je onderweg de leukste cafeetjes, verdoken hoekjes en gelukzalige pleintjes tonen. Terwijl je deelneemt aan deze stadssafari kan je je ook uitleven en de competitie aangaan met jouw vrienden of collega’s want onderweg is een spelelement voorzien.

Al golfend een stad ontdekken

Deze geslaagde combinatie zorgt ervoor dat City Golf de geknipte manier is om een stad naar keuze op een ludieke, ontspannende en leerrijke manier te ontdekken. De tours zijn ontwikkeld met het oog op een onvergetelijke teambuilding of groepsuitstap, boordevol leuke verhalen en aanstekelijke weetjes over de bezienswaardigheden in de stad. In Oost-Vlaanderen kan je deze activiteit plannen in volgende steden:

 • Oudenaarde
 • Sint-Niklaas
 • Aalst
 • Dendermonde
 • Ronse
 • Beveren
 • Lokeren
 • Deinze
 • Berlare
 • Temse
 • Geraardsbergen
 • Wetteren

Halverwege een City Golf tour staat er, indien gewenst, een pauze gepland om onder collega’s in een gezellig kader na te kaarten met een streekbiertje. Genieten in groep, maar met een vleugje strijd, staan bij City Golf centraal.

Bierdegustatie

Er zijn formules beschikbaar voor 2u (6 holes), 2,5u (City Beer Golf) of 3u (9 holes), maar ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. 
Mag het iets meer zijn? Kies dan voor City Beer Golf, waarbij een City Golf tour met 4 holes zal gespeeld worden en onderweg halte zal gehouden worden in 3 authentieke cafeetjes om te genieten van een bierdegustatie. Lust je geen bier? Geen probleem, ook niet-bierdrinkers worden op hun wenken bediend. 

City Foot Golf

Voor de echte sportievelingen is er sinds kort ook City Foot Golf, waarbij je de stad kunt verkennen tijdens een uitdagend partijtje stadsvoetbalgolf. Leef jezelf in groep uit en kroon jouw team tot de winnaars. Groot pluspunt van deze tours is de flexibiliteit en laagdrempeligheid, wat deze activiteit(en) voor iedereen toegankelijk maakt om ervan te genieten. 

Tours kunnen vanaf 6 tot 280 personen georganiseerd worden.

Meer dienstverleners in de buurt van City Golf tours