Communicatieloft

Eventlocatie, Meetinglocatie
Communicatieloft

Loft met panoramische terrassen

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 100 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Sint-Denijslaan 485
9000 Gent
E-mail
Facebook
Link

Communicatieloft biedt je verschillende seminarieruimtes aan, telkens op maat van jouw event, seminarie of vergadering. De loft omvat een grote multimediale presentatiezone, een rustgevende lounge en een vergaderruimte met panoramische terrassen en een eigen ingang. Je vindt er alles onder 1 dak. De lichtrijke zalen zijn voorzien van ergonomisch meubilair en state-of-the-art multimediavoorzieningen. 

Service

Service staat centraal, van onthaal tot afbouw.  Naast een professionele keuken voor jouw culinaire meetings, beschikt de Communicatieloft ook over een eigen parking.

Online & hybride events - Zelfde inzet, groter bereik 

Bij RodeBol Events gaan online en offline events hand in hand. Daarom bieden ze jou als organisator steeds een oplossing op maat om jouw fysiek event aan te vullen met een succesvol online event. Een groter, kwalitatief bereik via live stream is een toegevoegde waarde die geen extra inspanningen vraagt.
Onder de ruime noemer Online Events (van streaming tot hybride) biedt RodeBol Events verschillende types aan, elk met hun eigen doel en techniek, maar steeds op maat van jouw noden en wensen.

Bereikbaarheid

De Communicatieloft bevindt zich op de CommunicatieCampus langs de R4 en de Gentse Ringvaart. Makkelijk te bereiken met de auto voor wie van de E40 of de E17 komt, of met de trein. Ze bieden shuttlediensten aan van en naar het nabijgelegen station Gent-Sint-Pieters (5 minuten).
 

Zaalcapaciteit

Multimediazaal

Schoolstijl
70
U-vorm
50
Theater
100
Receptie
100
Banket
100
Walking dinner
100

Perspectief

Schoolstijl
30
U-vorm
22
Theater
30
Receptie
30
Banket
30
Walking dinner
30
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Multimediazaal 70 50 100 100 100 100
Perspectief 30 22 30 30 30 30

Meer dienstverleners in de buurt van Communicatieloft