CREATE

Logistieke ondersteuning
CREATE

Creëer unieke ervaringen met de laatste multimedia technologie

Evergem
Straat + huisnummer
Noorwegenstraat 49
9940 Evergem
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 330 22 90
Facebook
Instagram
Instagram
Link

CREATE.eu gebruikt de nieuwste multimedia technologie om unieke ervaringen te creëeren. Ze zetten hun uitzonderlijke mix van creativiteit en technische know-how in om audiovisuele ondersteuning te bieden bij zowel tijdelijke events als vaste installaties.

Storytelling

Het 30-koppig team van CREATE.eu denkt graag mee na over hoe ze jouw event of bezoekerservaring naar een hoger niveau kunnen tillen. Elke klant of elk project wil graag een uniek verhaal vertellen, en dit doet dit creatieve team door op een slimme manier alle zintuigen aan te spreken. Hun scherm- en projectieanimaties in 2D en 3D, audio- en lichtbelevingen zullen ongetwijfeld ook tot jouw verbeelding spreken.

Mogelijks bekend van

CREATE.eu werd opgericht in 2006, en heeft dus al de nodige jaren ervaring met zowel kleine als grote projecten. Je kent hen mogelijks van hun installaties op de lichtfestivals van Gent, Berlijn of Leeds, het werk dat ze voor de corporate projecten voor o.a. MasterCard, Zeiss en Jaguar/Land Rover gedaan hebben, of de nationale en internationale congressen waar ze audiovisuele ondersteuning voor leveren. Neem zeker een kijkje op hun website om hun referenties te bekijken!

Faciliteiten

Hun hoofdkantoor kan je terugvinden in Evergem: vlot bereikbaar en net ten noorden van Gent. Naast de kantoorruimte, is hier ook hun grote magazijn en tot 500m2 ruimte voor demo-opstellingen in ondergebracht. Er is zelfs een heuse immersieve ruimte aanwezig om jouw event in een 360° projectie te kunnen previewen!

CREATE_copyright_Panama Events.jpeg
CREATE_copyright_CREATE.eu_.jpeg
CREATE_Lightfestival_Gent_copyright_CREATE.eu_.jpeg
CREATE_Mastercard_copyright_CREATE.eu_.jpeg

Meer dienstverleners in de buurt van CREATE