D-Dream

Logistieke ondersteuning
D-Dream

Totaalbeleving voor jouw bedrijfsevent

Berlare
Straat + huisnummer
Gaver 11
9290 Berlare
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 278 82 23
Facebook
Link

Relax, jouw licht, geluid en beeld zijn in ervaren handen. D-Dream creëert al meer dan 20 jaar straffe verhalen met beeld, licht, geluid en omgeving. Hun creatief en technisch team zet creatieve concepten neer voor grote en kleine bedrijfsevents. Ze ontwerpen het licht- en geluidsplan, regisseren de audiovisuele techniek en leveren geluidsinstallaties, spots, podia, camera’s, elektriciteit, ophangsystemen en ervaren personeel. Ze zorgen ervoor dat alles klopt, ook bij complexe events. Impact maken is hun vak.

Vernieuwend, indrukwekkend en feilloos

D-Dream volgt internationaal de nieuwste trends in de sector, op technisch en creatief vlak. Zo verrassen ze jou met spectaculaire creaties die nog lang nazinderen bij jouw publiek. D-Dream heeft een grote voorraad audiovisueel materiaal– piekfijn verzorgd en inclusief de nieuwste technologische snufjes. Goed voor 1600 m2 opslag. Van moving head spots, tot ledstrips, tot in en outdoor ledwalls, tot geluidsversterking voor 50 tot 10 000 personen tot special effects. Alle technieken zijn bij hen te vinden.

Flexibiliteit en service als troef

Naast innovatie zijn flexibiliteit en service twee van hun belangrijkste troeven. D-Dream hebben een vast team van account- en projectmanagers dat elk project in goede banen leidt. Naast 2 interne technici beschikken ze over een equipe van meer dan 50 flexibele freelancers voor techniek en logistiek, ieder met zijn specialiteit. Stuk voor stuk hebben zij jaren ervaring in de audiovisuele sector. Voor de crew steken ze hun handen in het vuur. Ze zijn toppers in hun vak, verzorgd, klantvriendelijk en weten wat het is om snel te schakelen. Zo heeft D-Dream voor elke opdracht altijd de beste man of vrouw in huis, het hele jaar door en in heel België. 

D-Dream gaat niet 1 maar 10 extra mijlen om jouw event tiptop te verzorgen van techniek. Zijn er last minute wijzigingen? Extra stroom of verlichting nodig? Zij sturen meteen iemand op pad om de klus te klaren. Zelf voorziet het team op iedere job reservematerialen om in onvoorziene situaties de volledige controle te behouden. Wens je draadloze handheld microfoons? Een extra micro op draad wordt voorzien, just in case. 

Meer dienstverleners in de buurt van D-Dream