D-Dream

Logistieke ondersteuning
D-Dream

Totaalbeleving voor jouw bedrijfsevent

Berlare
Straat + huisnummer
Gaver 11
9290 Berlare
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 278 82 23
Facebook
Link

Stel je voor: in de ervaren handen van D-Dream, schittert jouw evenement met ongeëvenaard licht, verbluffend geluid en verbluffend beeld. Met meer dan 20 jaar aan expertise in het creëren van gedenkwaardige verhalen door middel van beeld, licht, geluid en omgeving, heeft D-Dream bewezen een meester te zijn in het vak.

D-Dream neemt de leiding en ontwerpt het meest indrukwekkende licht- en geluidsplan voor jouw evenement. Ze voorzien je van de nieuwste audiovisuele technologie, en leveren alles wat je nodig hebt: geluidsinstallaties, spots, podia, camera's, elektriciteit, ophangsystemen en ervaren personeel. Zelfs bij de meest complexe evenementen zorgt D-Dream ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Impact maken is hun specialiteit, en ze nemen dat heel serieus.

Bij D-Dream staan vernieuwing, indrukwekkendheid en foutloze uitvoering centraal. Ze volgen internationaal de nieuwste trends op zowel technisch als creatief gebied, zodat ze hun klanten kunnen verrassen met spectaculaire creaties die het publiek nog lang zal bijblijven. Met een uitgebreide voorraad aan audiovisueel materiaal, inclusief de nieuwste technologische snufjes, heeft D-Dream alles wat je nodig hebt, en meer. Van moving head spots tot ledstrips, van indoor tot outdoor ledwalls, en van geluidsversterking voor 50 tot 10.000 personen tot special effects - bij D-Dream vind je alle benodigde technieken.

Maar D-Dream biedt niet alleen technische expertise. Flexibiliteit en service zijn hun troeven. Hun team van account- en projectmanagers leidt elk project in goede banen, ondersteund door meer dan 50 flexibele freelancers met jarenlange ervaring in de audiovisuele sector. Hun crew is top-notch, klantvriendelijk en ze weten hoe ze snel moeten schakelen. Bij D-Dream hebben ze altijd de juiste persoon voor elke taak, het hele jaar door en in heel België.

D-Dream gaat verder dan de standaard service. Last-minute wijzigingen? Extra stroom of verlichting nodig? Ze sturen direct iemand om het voor je te regelen. Ze hebben altijd reservematerialen bij de hand voor onvoorziene situaties. En als je draadloze handheld microfoons wilt, zorgen ze zelfs voor een extra bekabelde microfoon, voor het geval dat. Jouw evenement verdient niets minder dan het allerbeste, en dat is precies wat D-Dream biedt. Laat D-Dream jouw event naar nieuwe hoogten tillen.

Meer dienstverleners in de buurt van D-Dream