Dazzle Events

Eventbureau
Dazzle Events

Full-service eventbureau dat op zoek gaat naar de ideale mix!

Gent

Troeven

Troeven
Catering mogelijk
Straat + huisnummer
Nijverheidskaai 14
9040 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 218 98 90
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Dazzle Events is een evenementenbureau uit Gent dat zichzelf voor elk evenement telkens opnieuw uitvindt. Bij elk project staan er een aantal kernwaarden centraal. Zo bieden ze de klant één centraal aanspreekpunt voor de organisatie van je evenement. Ze houden van een no-nonsense aanpak en een vlekkeloze communicatie voor, tijdens en na het evenement. Daarnaast kiezen ze voor transparant budgetbeheer en goede, duidelijke afspraken. De energieke en flexibele ingesteldheid krijg je er gratis bij!

Voor Dazzle Events staat event management niet alleen synoniem voor beleving, maar ook voor inleving. Het toegewijd team dompelt zich onder in jouw DNA en laat zijn creatieve brein daarna los op je eventproject. Zowel in eenmalige evenementen als in een duurzaam eventplan zetten de evenementencoördinatoren maar al te graag hun tanden.

Van contact tot debriefing: jouw traject met Dazzle Events

Pre-stay: Een eerste stap in de organisatie van een event is luisteren. Vertel in geuren en kleuren over jouw bedrijf en geef een unieke blik achter de schermen. Stel al je vragen en ze geven je met plezier het antwoord. Zo organiseren ze een evenement dat perfect past binnen jouw bedrijfscultuur. Ze bundelen de krachten en gaan aan de slag om het ideale concept voor te stellen en samen met jou te brainstormen. Ze bepalen de grote lijnen en geven professioneel advies van A tot Z. Zowel voor het creatieve en logistieke gedeelte als het veiligheids- en communicatieluik kan je bij hen terecht.

On-Stay: Wanneer alles tot in de details is uitgeschreven en voorbereid, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Ze zorgen ervoor dat alles zich op het juiste moment op de juiste plaats bevindt, dat de communicatie met je gasten vlot verloopt en dat alles op de dag van het evenement zelf goed verloopt. Zo kan je zelf met volle teugen genieten.

Post-stay: En ook na het evenement volgen ze nog even verder op. Ze vragen, indien gewenst, feedback aan je gasten, analyseren het evenement en evalueren wat alle inspanningen jou op het einde van de rit hebben opgebracht.

Dazzle Events
Dazzle Events
Dazzle Events
Dazzle Events
Dazzle Events

Meer dienstverleners in de buurt van Dazzle Events