De 2PK'tjes

Activiteit
De 2PK'tjes

Een 2PK'tje is pure ontspanning met een vleugje nostalgie

Kruisem

Troeven

Capaciteit
Max 28 Personen
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Straat + huisnummer
Beertegemstraat 73
9750 Kruisem
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 64 59 25
Facebook
Link

Organiseer je een groepsactiviteit voor je collega's? Dankzij De2Pk’tjes beleven jullie een geslaagde dag. Huur een 2cv en combineer dit met één van de leuke activiteiten. De prachtige routes doorheen de Vlaamse Ardennen worden zo een nooit te vergeten belevenis. Je kunt bij De2Pk’tjes in de Vlaamse Ardennen voor een aantrekkelijk prijs een of meerdere 2pk's of een Méhari huren voor een spectaculaire beleving.

Ceci n'est pas une voiture... C'est un art de vivre

Al onze wagens zijn ingeschreven voor dagelijks gebruik (geen O-nummerplaat). Alle 2pk'tjes hebben altijd een dakje dat kan opgerold worden zodat de wagen in enkele seconden een zomers cabrio gevoel geeft. De 2pkt'jes en Méhari zijn voorzien van vier gordels, dus maximaal vier personen per wagen. Er worden geen reclame stickers op de wagens geplaatst waardoor ze perfect kunnen dienen voor fotoreportages.

Verschillende formules

Escape

Een combinatie van een nostalgisch ritje met een 2cv of Méhari en een escape game. De route leggen jullie af via kaart en deel twee via een routebeschrijving waar er toevallig een paar straatnamen gewist zijn … de zoektocht begint reeds bij vertrek aan de2Pk’tjes. Er is keuze uit drie verschillende formules, nl. de klassieke escape room en twee spannende virtual reality games. Deze formule is perfect als teambuilding of afterwork activiteit.

1/2 dag - vanaf 2-8 personen

Auto zoektocht

Jullie rijden de route op kaart, the old fashion way, door de Vlaamse Ardennen. Bij de route krijg je een aantal foto’s mee van plaatsen die je onderweg zal tegenkomen, opgelet: deze staan in willekeurige volgorde! Plaats deze foto’s in de juiste volgorde en zoek de antwoorden bij de vragen die bij de foto horen. De foto’s en vragen maken het leuk om De2Pk’tjes zoektocht met meerdere teams tegen elkaar te spelen.

1 dag - vanaf 2 personen

High tea

Met nostalgische 2pk’tjes verkennen jullie de kleine wegen in de Vlaamse Ardennen, dit gecombineerd met een demoworkshop ‘High Tea’. Tijdens de demoworkshop worden jullie meegenomen op sleeptouw richting Engeland voor een gevarieerd, lekker en vooral kruidig theekransje. Alle klassiekers komen aan bod: scones, sandwiches, fijn gebak… ook bijpassende kruidenwaters en –infusies of koffie worden aangeboden.

1/2 dag - vanaf 16 personen

Apéro

Huur een 2pk’tje of huur een Méhari voor ½ dag in combinatie met een aperobox. De aperobox is verkrijgbaar met Lokales / wijn (wit, rood of rosé) / mocktail of met cava. De uitgestippelde routes kan je digitaal volgen of ‘old school’ met een kaart en beschrijving. Onderweg zal je leuke stopplaatsen tegenkomen waar je van de aperobox kunt genieten. 

1/2 dag - vanaf 2 personen

Picknick

Samen met je collega's een dagje toeren met een 2Pk’tje of Méhari. Maak er een leuke dag van met een goed gevulde picknickmand. Op de gratis routes zijn verschillende mooie locaties die zeer geschikt zijn voor een gezellige picknick. Je krijgt ook een picknickdeken, borden, bestek en vuilzakje mee zodat je zelf kan bepalen waar je wilt genieten van de rijk gevulde picknickmand.

1 dag - vanaf 2 personen

Meer dienstverleners in de buurt van De 2PK'tjes