De Soeptrien

Eventcatering
De Soeptrien
Aalst

Troeven

Troeven
Catering mogelijk
Straat + huisnummer
Sint Jorisstraat 11
9300 Aalst
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)472 91 03 30
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Bij De Soeptrien in Aalst worden bezoekers hartelijk ontvangen door Arne en Sien, de trotse eigenaren sinds 3 januari 2022. Dit gastvrije duo, samen met hun enthousiaste team, heeft een knusse plek gecreƫerd waar kwaliteit en vriendelijkheid centraal staan.

Chef-kok Arne is dagelijks aan het werk om smaakvolle en gezonde soepen te bereiden, die stuk voor stuk bereid zijn met verse, lokale ingrediƫnten. Zijn toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat elke kom soep een bijzondere smaakervaring biedt. Sien, die naast haar werkzaamheden in De Soeptrien ook een fulltime baan heeft, zorgt met haar stralende aanwezigheid dat iedere gast zich onmiddellijk welkom voelt.

De Soeptrien streeft naar duurzaamheid en ondersteuning van de lokale economie door nauw samen te werken met lokale leveranciers zoals de Aalsterse slagerij De Jaeger. Ze moedigen hun klanten ook aan om milieubewust te zijn door bij afhaal eigen soeppotten mee te brengen. Voor alle leveringen binnen Groot-Aalst maken ze gebruik van milieuvriendelijke diensten zoals De Fietserij en Uber Eats.

Bezoekers kunnen bij De Soeptrien terecht voor vers bereide soepen, rijkelijk belegde pistolets en verse salades. De Soeptrien nodigt iedereen uit om te genieten van hun culinaire creaties, die elke dag met veel liefde en aandacht worden gemaakt.

Meer dienstverleners in de buurt van De Soeptrien