Den Hof

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel, Groepsrestaurant
Den Hof

Schitterend gerenoveerd herenhuis gelegen in een prachtig park

Zelzate

Troeven

Capaciteit
Max 130 Personen
Kamers
36 Kamers
Troeven
In het groen
Straat + huisnummer
Stationsstraat 22
9060 Zelzate
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 345 60 48
Facebook
Link

De familie Laureys – De Muynck heet je van harte welkom in hotel-restaurant Den Hof. Den Hof is gevestigd in een schitterend gerenoveerd herenhuis gelegen in een prachtig park, waar je reeds sinds drie generaties verwend wordt.

Stijlvolle seminariezalen

Den Hof heeft 4 seminariezalen die stijlvol en huiselijk zijn ingericht. Ze hebben allemaal veel daglicht en dat maakt Den Hof dus de ideale locatie voor een bruisende vergadering of opleiding.Ook voor een meeting van slechts één of twee uurtjes kan je terecht in één van de boardrooms onder het merk ‘Meet at the Oak‘. Voor € 15 per uur per persoon maak je gebruik van een mooie meetingzaal, een lekker koffie buffet en versnaperingen. In Den Hof kan je terecht voor elke gelegenheid.

Feestzaal tot 130 personen

Den Hof heeft ook een feestzaal voor alle events en recepties … hier kan men tot 150 personen uitnodigen voor een receptie of tot 130 personen voor een zittend diner (met of zonder dans). Den Hof is ideaal voor je bedrijfsevenement daar ze reeds 35 jaar ervaring hebben met het ontvangen van bedrijven uit de regio (en daarbuiten!).
 

Zaken- of netwerklunch

Het restaurant staat bekend om zijn Belgisch-Franse keuken waar de familie en hun team zorgen voor eerlijke gastronomie en een uitgebreide wijnkaart. Ideaal voor een culinair diner of een snelle zakenlunch. Net naast het restaurant van Den Hof, ligt hun trendy Oak Bar. Daar kan je terecht voor een snelle lunch, een drink met collega’s of vrienden, te netwerken, zelfstandig te werken en nog zoveel meer.

36 standaard-en luxekamers

Het hotel (met 36 kamers) heeft zowel standaard – als luxe kamers. Elke kamer is rustig gelegen en kijkt uit op het park. Voor lange verblijven biedt Den Hof 5 luxueuze hotel-appartementen aan.

Kortom, Den Hof bied je een overdekt terras, prachtige tuin, Oak Bar, gratis parking, ruime seminarieruimtes en een luxueus hotel met 36 kamers aan.

Vlotte bereikbaarheid

Gelegen in het centrum van Zelzate op twee minuten loopafstand van de Grote Markt ligt Den Hof ook in het centrum van het industriegebied Gent-Terneuzen en dit maakt Den Hof goed bereikbaar met de wagen.

Zaalcapaciteit

Acacia

Schoolstijl
32
U-vorm
24
Theater
70
Receptie
100
Banket
60
Walking dinner
100

Feestzaal Orangerie

Schoolstijl
U-vorm
Theater
Receptie
150
Banket
130
Walking dinner
150

Willow

Schoolstijl
U-vorm
12
Theater
Receptie
Banket
14
Walking dinner

Maple

Schoolstijl
16
U-vorm
16
Theater
25
Receptie
20
Banket
Walking dinner

Elder

Schoolstijl
U-vorm
8
Theater
15
Receptie
Banket
Walking dinner
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Acacia 32 24 70 100 60 100
Feestzaal Orangerie 150 130 150
Willow 12 14
Maple 16 16 25 20
Elder 8 15

Meer dienstverleners in de buurt van Den Hof