Wat we doen

Welkom bij Lowiz, jouw springplank binnen de Oost-Vlaamse meeting- en eventsector!

Als trotse initiatiefnemer zet Toerisme Oost-Vlaanderen met Lowiz de provincie op de kaart als dé bestemming voor impactvolle meetings, incentives, conferenties en bedrijfsevenementen. 

Oost-Vlaanderen als belevingsvolle MICE-bestemming

Wij zijn hier om je te inspireren, te adviseren, en je te verbinden met het perfecte netwerk voor je volgende zakelijke evenement. Op zoek naar de ideale vergaderruimte, een unieke eventlocatie, een dynamische teambuildingactiviteit of betrouwbare partners in eventmanagement? Begin je zoektocht bij Lowiz.

Ontdek Oost-Vlaamse eventpartners

Via de zoekfunctie vind je lokaal de perfecte vergaderruimte, eventlocatie, teambuildingactiviteit, cateraar, eventbureau, audiovisuele partner en andere essentiële eventpartners. Simpelweg zoeken op categorie, aantal deelnemers, en locatie brengt je bij de juiste lokale leveranciers. Lowiz wijst ja de weg.

Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek nieuwe locaties en unieke activiteiten. Volg ons voor inspiratie, abonneer je op onze nieuwsbrief voor de laatste updates, en sluit je aan bij onze online community op social media.

Platform voor kennisuitwisseling & samenwerking

Met al meer dan 500 aangesloten Oost-Vlaamse aanbieders creëren we een platform voor kennisuitwisseling, het opzetten van nieuwe samenwerkingen en het stimuleren van creativiteit.

Maak persoonlijk kennis met het Lowiz-netwerk tijdens onze netwerkevents en Discovery Days, waar we lokale aanbiedingen verkennen en proeven van wat Oost-Vlaanderen te bieden heeft op het gebied van meetings, events en teambuildings.

Sectorondersteuning & advies

Lowiz ondersteunt lokale ondernemingen in de meeting- en eventsector. Interesse in een gratis vermelding op onze website, gericht advies om zakelijke klanten te bereiken, je aanbod te professionaliseren, of om te netwerken met andere MICE-aanbieders in jouw regio? 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Onze consulente staat klaar met gratis en neutraal advies om je te ondersteunen.

Neem contact met ons op voor gratis advies en sluit je aan bij het Oost-Vlaamse netwerk van eventpartners.

lowiz matinee oude vismijn gent netwerkontbijt