Wat we doen

Welkom bij Lowiz, je partner in de Oost-Vlaamse meeting- en eventsector!

  Ken je Lowiz nog niet? Dan is het de hoogste tijd voor een kennismaking. 

  Lowiz, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen, staat voor Locatie Wizard. Wij promoten Oost-Vlaanderen als een belevingsvolle bestemming voor meetings, incentives, conferenties en bedrijfsevenementen.

  Wat doen wij?

  Wij bieden inspiratie, advies en connectiemogelijkheden voor uw volgende zakelijke evenement. Of je nu op zoek bent naar een vergaderruimte, eventlocatie, teambuilding activiteit, of partners in eventmanagement – Lowiz is je startpunt.

  Op zoek naar inspiratie voor jouw meeting, teambuilding of bedrijfsevent? Vraag het aan Lowiz.

  Via de zoekfunctie op de website kan je lokaal zoeken naar een geschikte vergaderruimte, meetinghotel, eventlocatie, teambuilding activiteit, eventcateraar, eventbureau, audiovisuele partner en interessante eventpartners in je buurt. Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Je zoekt er op categorie, aantal deelnemers en locatie. Zo vind je ook lokale leveranciers makkelijk terug!

  Tips & inspiratie uit Oost-Vlaanderen

  Laat je inspireren met trends, nieuwe locaties, concepten, en unieke activiteiten. Op onze website vind je al heel wat inspiratie terug, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en volg onze social media kanalen om te connecteren met onze online Lowiz-community!

  Breid je kennis en netwerk uit

  Wil je graag persoonlijk kennismaken met het Lowiz-netwerk? Dan zijn de netwerkevents en ontdekkingsdagen zeker iets voor jou! Tijdens de Discovery Days bezoeken we verschillende locaties en proeven we van het lokale aanbod op vlak van meetings, events en teambuildings!

  Persoonlijk advies

  Nog extra advies nodig? Contacteer onze consulente voor gratis en neutraal advies.

  lowiz matinee oude vismijn gent netwerkontbijt

  Lowiz netwerk

  Al meer dan 450 Oost-Vlaamse aanbieders vonden hun weg naar het Lowiz-netwerk. Via netwerkevents met de sector onderling, verbinden we met elkaar om kennis en ervaringen te delen, nieuwe samenwerkingen op te zetten en creativiteit te stimuleren.

  Oost-Vlaanderen als belevingsvolle MICE-bestemming

  We promoten provincie Oost-Vlaanderen als belevingsvolle MICE-bestemming voor impactvolle bedrijfsevenementen. MICE staat voor Meetings, Incentives, Conferenties en Events. 

  Ondersteuning Oost-Vlaamse MICE-sector

  Wij bieden ondersteuning aan Oost-Vlaamse bedrijven in de meeting- en eventsector. Ben je geïnteresseerd in een gratis vermelding op de Lowiz-website? Richt je je graag ook op zakelijke klanten en zoek je hierbij begeleiding? Wil je je huidige aanbod professionaliseren of netwerken met andere MICE-aanbieders in jouw regio? Wil je beroep doen op onze expertise?

  Contacteer ons en we helpen je graag op weg met gratis advies en brengen je in verbinding met het Lowiz-netwerk.