deWeverij

Meetinglocatie
deWeverij
Evergem

Troeven

Capaciteit
1 - 50 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Straat + huisnummer
Dellaertsdreef 9
9940 Evergem
E-mail
Link

Ontdek de unieke charme van deWeverij, een plaats waar het industriële verleden en hedendaagse creativiteit elkaar ontmoeten. Gevestigd in de sfeervol gerenoveerde gebouwen van de voormalige textielweverij Pierre Larmuseau, biedt deWeverij een inspirerende omgeving voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten. Met een exclusieve focus op professionele en culturele samenkomsten, garandeert deWeverij dat je activiteit in alle rust en discretie kan plaatsvinden, ver weg van de afleidingen van het dagelijks leven.

De hoofdruimte, met een oppervlakte van 135 m², is uitgerust met state-of-the-art faciliteiten, waaronder een vergadertafel voor 20 personen, comfortabele zetels voor 12 personen, een beamer/flipchart, en een gezellige koffiehoek. De flexibele opstelling maakt diverse configuraties mogelijk, van een klaslokaal setting met tafels en stoelen voor 24 personen tot een theateropstelling voor 50 personen. Dit maakt de ruimte ideaal voor lezingen, meetings, workshops en meer. Echter, om de kwaliteit en sfeer van deWeverij te behouden, is de ruimte niet beschikbaar voor feesten of gerelateerde activiteiten.

Naast de hoofdruimte beschikt deWeverij ook over een indrukwekkende expositieruimte van 235 m², die dienst kan doen voor breakout-sessies, informele bijeenkomsten of zelfs een vriendschappelijk potje pingpong. Deze ruimte, die periodiek het toneel is voor exposities, kan eveneens aangepast worden voor lezingen op verzoek.

deWeverij onderscheidt zich niet alleen door zijn faciliteiten maar ook door zijn bijzondere band met de kunstwereld. Eigenaar Marc Mestdagh brengt kunst tot leven door zijn passie voor collage- & assemblagekunst, met een permanente tentoonstelling van zijn werk in een van de meetingruimtes. Deze unieke combinatie van functionaliteit en artistieke expressie maakt deWeverij een uitzonderlijke locatie.

Bereikbaarheid is geen probleem. deWeverij ligt op slechts 10 minuten wandelen van station Sleidinge en is gemakkelijk bereikbaar met de bus vanuit Gent. Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de nabijheid.

2007-12-21_kunstgalerij_de_weverij_marc_mestdagh_019.jpg

Zaalcapaciteit

meetingruimte

exporuimte

Locatie Oppervlakte (m²) 
meetingruimte
exporuimte

Meer dienstverleners in de buurt van deWeverij