Discobar Caravan

Logistieke ondersteuning
Discobar Caravan
Aalst
Straat + huisnummer
Mortelveld 2
9320 Aalst
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)479 30 30 31
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Ontdek Discobar Caravan, het ultieme feestconcept dat garant staat voor een onvergetelijke ervaring! Twee DJ's, een vintage caravan en een missie om jouw dansbenen in beweging te krijgen. Vanuit hun sfeervolle retrocaravan serveren deze muzikale meesters een zinderende mix van tijdloze partyhits, klaar om elke locatie om te toveren in een bruisende dansvloer.

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een privéfeest, of een groots festival, Discobar Caravan maakt van elke gelegenheid een spectaculaire gebeurtenis. Hun brede repertoire zorgt ervoor dat iedereen, van jong tot oud, niet kan weerstaan aan de verleiding van de dansvloer. Bereid je voor op een avond waar de hits je om de oren vliegen en de voetjes van de vloer gaan.

Discobar Caravan is niet alleen een feest voor de zintuigen, maar ook een visueel spektakel. De charme van de kleurrijke caravan voegt een unieke, nostalgische sfeer toe die perfect past bij elke festiviteit. En geen zorgen als je feest indoor plaatsvindt; het Discobar Caravan party concept is volledig aanpasbaar voor binnenlocaties.

Discobar Caravan
Discobar Caravan
discobar_caravan.png
Discobar Caravan
Discobar Caravan
Discobar Caravan

Meer dienstverleners in de buurt van Discobar Caravan