Discover Aalst

Discover Aalst

Discovery Day Aalst

Kom op vrijdag 26 april naar Aalst en ontmoet er alle toonaangevende meeting- en eventprofessionals uit de regio. Zorg dat je erbij bent!

Benieuwd naar wat Aalst te bieden heeft?

Aalst staat bekend om zijn diverse mogelijkheden voor zakelijke meetings en events - onder andere dankzij de centrale ligging in Vlaanderen- met meer dan 25 unieke vergader- en eventlocaties, historische charme, spannende teambuildingactiviteiten en nog veel meer. Kom kennismaken met het verrassende aanbod op de Discovery Day op vrijdag 26 april 2024.

Ben jij met je bedrijf op zoek naar de ideale vergaderplek of de spannendste teambuildingactiviteit ? Leer onze bruisende stad en het zakelijke eventaanbod kennen tijdens de Discovery Day:

We bezoeken in de voormiddag 6 vergader- en eventlocaties op wandelafstand van het station (volzet) en in de namiddag organiseren we een netwerkbeurs waarbij je kennis maakt met een ruime greep uit het Aalsterse MICE-aanbod.

Laat je vrijdag 26 april inspireren voor jouw volgende event!

Ontdek het programma hieronder:

➤  Discovery Tour (10u - 15u) VOLZET

➤  Gratis netwerkbeurs voor eventprofessionals (15u - 17u)

Bij een hapje en drankje leg je nieuwe contacten en ontdek je de ruime waaier aan mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsevent in Aalst: je volgende vergadering, bedrijfsfeest en/of teambuilding zijn zó gepland!

Unieke locaties, originele activiteiten en lokale eventpartners bundelen de krachten op de netwerkbeurs. Schepen van Toerisme Caroline De Meerleer geeft om 15u het startschot voor een boeiende namiddag.

Kom dus op vrijdag 26 april naar Aalst voor een dag vol ontdekkingen!

Schrijf je nu gratis in!

🗓 Vrijdag 26 april 2024
⏰ 15:00 - 17:00 uur
📍 Foyer van CC De Werf Aalst

Dit event wordt georganiseerd door Lowiz en Visit Aalst

Analytics-cookies inschakelen om de ingesloten YouTube-video te tonen
Mijn cookiekeuzes beheren

Oproep meeting- en eventsector uit regio Aalst

Ben jij actief in Aalst en heb je een interessant aanbod voor bedrijven en eventorganisatoren? Dan is dit je kans om je diensten voor te stellen bij potentiële partners en klanten. Deelnemen is gratis dus schrijf je zo snel mogelijk in!