Domein Leeflank

Meetinglocatie, Teambuilding
Domein Leeflank

Wijndomein, microbrouwerij en eventlocatie in het landelijke Lede

Lede

Troeven

Capaciteit
Max 100 Personen
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Bosstraat 97
9340 Lede
E-mail
Telefoonnummer
+32 ()484 30 27 41
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Domein Leeflank is een wijndomein, microbrouwerij en eventlocatie gelegen in het landelijke Lede, te Oost-Vlaanderen. Voor recepties, netwerkevents & seminaries, al dan niet aangevuld met een teambuildingsactiviteit, proeverij of rondleiding!

Opgericht door pater familias Vanryckeghem Bart in 2016, werden 2700 wijnstokken aangeplant rondom het landhuis daterende uit 1869, ooit gebouwd voor baron Blancquaert Alexander.

Naast de renovatie van het landhuis tot seminarieruimtes voor bedrijven en het ruime terras en de kelderruimte voor privé-events, werd door zoon Free een microbrouwerij geïnstalleerd op de site. Ondertussen produceren ze wijnen, schuimwijnen, bieren en kombucha’s (het non-alcoholisch alternatief naast al het alcoholische geweld). Seminaries zijn mogelijk tot 49 personen in het landhuis. Ze bieden verschillende rondleidingen, proeverijen & workshops aan, gericht op een leuke mix tussen bijleren & amuseren.

De locatie wordt afgehuurd voor seminaries, teambuildings, after-work diners & drinks, productvoorstellingen,...

In het landhuis is er de mogelijkheid tot gezellig dineren in intieme kring (maximum 20 personen) in de best bewaarde ruimtes van het landgoed op het gelijkvloers. Na het diner kan er nog nagepraat worden in de gezellige kelderruimte. Recepties en diners kunnen tijdens de zomermaanden op ons zonnig terras tussen de wijnranken plaatsvinden of onder de klassevolle stretchtent van 10m op 12m (maximum 100 personen).

Het Domein Leeflank team staat je met veel plezier bij met advies en planning voor jouw feest via hun verschillende partners. Evengoed kan je ervoor opteren zelf catering en aankleding van het domein te regelen op jouw speciale dag.

Met Domein Leeflank kies je voor het zuiderse Frankrijk gevoel in eigen land, voor passie & ambacht, voor een sprankelend feest met je personeel en je zakenpartners. Contacteer hen met je specifieke vragen en zij bezorgen je een offerte op maat.

TLOV-2111.jpg
stretchtentingerichttrouw.jpg
domeinleeflank_BA-8.jpg
domeinleeflank_BA-16.jpg
domeinleeflank_BA-1.jpg
IMG-20200305-WA0006.jpg
Domein Leeflank
Domein Leeflank
Domein Leeflank

Zaalcapaciteit

Chardonnay Ruimte

Schoolstijl
35
U-vorm
30
Auditorium
49
Theater
49
Receptie
100
Banket
80
Walking dinner
100
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Auditorium  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Chardonnay Ruimte 35 30 49 49 100 80 100 121

Meer dienstverleners in de buurt van Domein Leeflank