Ecco La Luna

Eventbureau, Teambuilding
Ecco La Luna

Creatieve teambuildings en incentives

Gavere

Troeven

Capaciteit
1 - 1000 Personen
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Stadscentrum
Troeven
In het groen
Straat + huisnummer
Vluchtenboerstraat 27A
9890 Gavere
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 245 82 88
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Op zoek naar een geschikte teambuilding activiteit, seminarie of incentive? Ecco La Luna biedt telkens een veilig kader waar elke deelnemer -te midden van zijn/haar collega’s- zich kan blootgeven en zijn/haar persoonlijkheid in de verf zet. En dit allemaal op een speelse, creatieve en vaak heel eenvoudige manier. Ook voor live, remote en hybride activiteiten heeft Ecco La Luna wat jij zoekt!

Van fun tot vorming

Teamspirit, vertrouwen, samenwerking, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid, tactisch inzicht, ervaringsleren, ... Van pure fun tot vorming, het komt allemaal aan bod en dat al voor teams vanaf twee personen. Naast de verschillende standaard formules werkt Ecco La Luna ook met evenveel enthousiasme een programma op maat uit. Iedere formule is een toffe mix van originele, creatieve en intellectuele uitdagingen al dan niet overgoten met een culinair sausje. Onze formats zetten de deelnemers en teams actief aan het werk. Iedereen komt aan bod en er wordt met alle deelnemers rekening gehouden. De activiteiten zijn voor iedereen haalbaar los van leeftijd, geslacht, culturele background, fysieke toestand ...

Activiteiten portfolio

Naast de verschillende standaardformules werkt Ecco La Luna met veel enthousiasme een programma op maat uit. Hier vind je hun top-formats:

Live teambuilding - Indoor

Live teambuilding - Outdoor

Learning & development

* Mogelijkheid om met verschillende teams vanop verschillende locaties/steden tegelijk hetzelfde spel te spelen (multi location)

** Mogelijkheid om dit zonder begeleiding te spelen via het downloaden van het spel via een unieke QR-code voor op de smartphone/tablet (standalone)

Online teambuildings

Ook tijdens deze uitdagende periode voorziet Ecco La Luna jouw bedrijf van een corona proof teambuilding activiteit. Dit zijn hun top-formats:

Meer dienstverleners in de buurt van Ecco La Luna