Edville Home

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel/B&B
Edville Home

Vergaderen in een rustieke stijl

Melle

Troeven

Capaciteit
Max 100 Personen
Kamers
7 Kamers
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Brusselsesteenweg 167
9090 Melle
E-mail
Telefoonnummer
+32 468 18 71 42
Facebook
Link

Edville Home is een vakantiehuis voor 32 personen in de omgeving van Gent geschikt voor groepen, families en bedrijven. Edville home is een eigenzinnige en moderne villa die warmte en comfort uitstraalt.

Ontmoetingen in stijl

Het interieur is een symbiose van zelf ontworpen meubels en selectief gekozen interieurobjecten. Naast het gezellige en warme interieur is de tuin ook een echte troef van Edville Home. De tuin is door het team van Edville Home zelf ontworpen met oog voor details voor fauna & flora, wellness en complete rust. De tuin heeft een groot terras, diverse picknickplaatsjes en verschillende wellnessfaciliteiten zoals een zwemvijver, sauna en warmwater relaxbad.

Meetingfaciliteiten

Naast overnachtigingen organiseert Edville Home events, teambuidings en vergaderingen. De ruime villa en tuin kunnen ze omtoveren naar elke eis van de gast. Jouw event of vergadering zal plaatsvinden in een huiselijke en inspirerende omgeving. Edville Home voorziet heerlijke en gezonde catering op aanvraag van de gasten.

Ook voor foodies de ideale plek

De huischef is een echte foodie en bereidt met heel haar hart jouw wensen voor. Gasten beschikken ook over een parking voor 12 wagens, wifi, beamer, flipchart, barbeque area, buitenkeuken, open bar, wellness en tv-area.

Meer dienstverleners in de buurt van Edville Home