Enjoytoday meeting & events

Eventlocatie, Meetinglocatie, Meeting hotel
Enjoytoday meeting & events

Ontdek de rust van het platte land

Oudenaarde

Troeven

Capaciteit
Max 120 Personen
Kamers
4 Kamers
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Meldenstraat 45
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
+32 93 95 00 70
Facebook
Link

Bij Enjoytoday kan je terecht voor vergaderingen, strategische meetings, incentives, klantenevents, salesmeetings, teambuilding,…
Enjoytoday beschikt over 6 vergaderruimtes (4-120 p) met de nodige break out ruimtes en 1 coaching ruimte.
Vergaderen in een gezellige en luxueuze accommodatie, in een sfeer van totale mentale ontspanning: het kan bij Enjoy Today.

Ontspannen

De Vierkants hoeve, een verborgen parel aan de voet van de mythische Koppenberg, in het kloppend hart van de Vlaamse Ardennen. De zaakvoerders renoveerden het gebouw tot een zalige plek die zich leent voor zowel professioneel vergaderen, teambuilding als bedrijfsfeesten. In een oase van rust, die door het harmonieuze contact met de natuur het menselijk welzijn bevordert.
Enjoy Today tilt meetings naar een hogere dimensie door het menselijk brein optimaal te laten functioneren. Op volle kracht. Vanuit de ruime ervaring die we hebben inzake training en coaching, beseft Enjoutoday hoe belangrijk het is de juiste ‘state of mind’ te creëren. Zonder rocket science, maar heel eenvoudig en natuurlijk. Door een sfeer te creëren die de mens helemaal ontspant, omdat net dan de beste ideeën en de creatiefste initiatieven ontstaan. Los van alle stress en werkdruk. Vol energie, in opperste concentratie.

Ruimtes en zalen

In de 6 vergaderzalen waar daglicht overvloedig aanwezig is, vind je alle audiovisuele faciliteiten om een meeting perfect te laten verlopen. 
Ook in de omkadering is alles erop gericht om iedereen zich hier als een vis in het water te laten voelen. De gezelligheid omarmt je van zodra je het binnenplein betreedt. Sfeervolle muziek dompelt je onder in een walhalla van mentale ontspanning. 
Ook het verfrissen van de ruimtes met aroma’s, aangepast aan het moment van de dag, speelt daarop in. Bij het versterken van de inwendige mens, laten we bij voorkeur gezonde voeding de eerste viool spelen. 
De relaxte sfeer die Enjoy Today ademt, weerspiegelt zich nu ook in faciliteiten die verder reiken dan de organisatie van meetings, incentives en teambuildings. Zowel het gloednieuwe sauna- en wellnesscomplex als de sfeervolle bed & breakfast laten toe om je op een uiterst comfortabele wijze te herbronnen. De toepassing van principes voor slaapherbronning, geavanceerde slaaptechnologie en de betere ergonomische kussens leiden je gegarandeerd naar een gezonde, mentale nachtrust. Zodat je beter dan ooit gewapend bent om de volgende dag te beginnen.

Alles wat Enjoytoady doet, is erop gericht mensen tot mentale rust te brengen, zodat ze meer uit zichzelf kunnen halen en efficiënt kunnen werken. Dat vertaalt zich naadloos in een totaalconcept, waar de gezondheid van onze klanten en medewerkers de absolute prioriteit geniet.

De rust van het platteland

Het is absoluut geen toeval dat Enjoytoday gevestigd is op de ‘boerenbuiten’, in een omgeving waar elke onaangename factor resoluut wordt gebannen. Onze accommodatie, wég van de straat, haalt de stress van het verkeer uit je lijf. Het prachtige zicht over uitgestrekte weilanden laat de hartslag automatisch zakken en laat werkdruk wegsmelten als sneeuw voor de zon. Deze zee van groen biedt bovendien een waaier aan mogelijkheden om te herbronnen.

Ontspanning troef

De mens levert zijn beste prestaties als hij zich ontspannen voelt. Dan borrelen automatisch de interessantste ideeën op. Enjoytoday doet er dan ook alles aan om voor de meeting en tijdens pauzes dat ontspannen gevoel op te roepen. Hangzetels in de bomen laten je wegdromen in het idyllische plaatje van de Vlaamse Ardennen. Voor spel- en competitiefreaks zijn er een Wii-spelconsole en een pingpongtafel. Breinbrekers stimuleren je out-of-the-box denken.

Drank en voeding

Een energiedipje tijdens een meeting? Dat is voor niemand interessant. Daarom omvatten de vergaderarrangementen bewust géén zware maaltijden, maar een variatie aan heerlijke salades. Daarnaast zet Enjoytoday ook in op gezonde tussendoortjes en dranken. Van granenkoeken over een rauwe groentemix, tot zelfbereide fruit- of groentensmoothies. Als het uw energieniveau en concentratie maar ten goede komt!

Zintuigmassage

Rustige achtergrondmuziek brengt bezoekers en medewerkers naar een ontspannen gevoel. Zuiver aromatische oliën doen de rest. Zo stimuleert een Citrus geur ’s morgens een relaxte sfeer, terwijl na de middag de geur van pepermunt de concentratie bevorderen en een opwekkend effect creëren.

De hond, de beste vriend van de mens

‘Snow is more dan frozen water’. Dat geldt zeker voor Snow, de spierwitte Zwitserse herdershond. Op zijn eigen ongedwongen manier draagt hij een steentje bij om iedereen in de juiste sfeer te brengen. Een aai over zijn schattige bol, even kort ravotten tijdens een spelletje ‘vang de bal’: onweerstaanbare prikkels voor een spontane glimlach op het gelaat.

Zaalcapaciteit

Garden room 1

Schoolstijl
14
U-vorm
Theater
20
Receptie
40
Banket
16
Walking dinner
40

Garden Room 2

Schoolstijl
U-vorm
22
Theater
40
Receptie
60
Banket
36
Walking dinner
60
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Garden room 1 14 20 40 16 40
Garden Room 2 22 40 60 36 60

Meer dienstverleners in de buurt van Enjoytoday meeting & events