Eskimofabriek

Eventlocatie, Meetinglocatie
Eskimofabriek

Evenementen in een industrieel kader

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 856 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Wiedauwkaai 25
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 497 05 01 16
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Je evenement in een uniek en industrieel kader? Eskimofabriek heet je welkom! De kernwoorden van deze wonderlijke plek: flexibiliteit, creativiteit en uniciteit. Wil je dat jouw gasten je evenement nooit meer vergeten, dan ben je aan het juiste adres.

Meetingfaciliteiten

Met een maximale capaciteit van 856 personen, kan bijna elk feestje, expositie, salon, congres, evenement bij Eskimofabriek plaatsvinden. Gezien de zalen casco zijn, heb je alle vrijheid om een persoonlijk, creatief en uniek evenement de organiseren, met de leveranciers van jouw keuze. Natuurlijk kan het team van Eskimofabriek u ook helpen bij de organisatie van uw feest, maar dit is zeker niet verplicht. Laat je inspireren door de twee grote zalen van de oude textielfabriek, waar je de industriële geschiedenis en de creativiteit kunt voelen.

Laat je inspireren door de aanbieders in het Business Village

Naast een evenementieel gedeelte, herbergt Eskimofabriek ook 30 bedrijven die de site doen ademen en doen bruisen van energie. Wees welkom om de feestzalen te ontdekken, de creatieve bedrijven te leren kennen, van de aantrekkelijke energie te proeven of gewoonweg om van de heerlijke koffie te genieten.

Bereikbaarheid

De goede bereikbaarheid van de Eskimofabriek is een grote troef: je hoeft het drukke stadsverkeer niet in en er is een parking voor de deur.

 

Zaalcapaciteit

Kleine Fabriek

Inkomhal

Locatie Oppervlakte (m²) 
Kleine Fabriek 900
Inkomhal 200

Meer dienstverleners in de buurt van Eskimofabriek