Event Mosaic

Eventbureau, Teambuilding
Event Mosaic

Creatieve eventpartner

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 4000 Personen
Straat + huisnummer
Krevelstraat 57
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 329 66 65
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Event Mosaic biedt als evenementenpartner diverse diensten en programma‘s om uw medewerkers en klanten te motiveren. Het passende antwoord zoeken voor uw vraag, het creatief samenstellen en uitvoeren van een geslaagde evenementenmozaïek, is hun vak.

Corporate events, teambuilding en incentives

Ontdek de corporate events zoals op maat gecreëerde bedrijfsevenementen, logistieke ondersteuning van conferenties en seminaries en de creatie van promotionele evenementen. Teambuilding met succes formats of volledig op maat. Groepsactiviteiten om onderlinge samenwerking en sociale binding te versterken. Groepsdynamiek en efficiëntie creëren binnen het team. Event Mosaic heeft lokale expertise als DMC Gent voor buitenlandse partners. Ze bieden incentives aan op maat in binnen- en buitenland.

Communicatie als troef

Als visie is er het leveren van performante resultaten door kwaliteit in Live Communication. Zo creëren ze samen succesvollere ondernemingen, socioculturele instellingen en overheden. Denken én aanbieden van oplossingen op maat. Geen instant recepten maar een bouwdoos vol materialen en een hoofd vol ideeën. Deze job is een wisselwerking creëren en stimuleren tussen uw medewerkers, producten en klanten.

Digitale teambuildingactiviteiten

Event Mosaic werkte een aanbod voor online activiteiten uit. Zo ga je met jouw team op een digitale schattenjacht of los je samen een moordzaak op. Hier ontdek je meer over de online mogelijkheden.

Strategisch denken speelt zich af op 3 vlakken

  1. HR gericht met focus op teambuildingformules, coaching trajecten en incentive programma’s.
  2. Marcom gericht met focus op sales, evenementiële marketing, verhoogde klantencontacten, product exposure en communicatie-oplossingen.
  3. Hospitality tijdens de sales seminarie, meeting of congres met bijhorende logistiek. Na een introgesprek en analyse reiken zij jou een aantal tools aan.

Deze waarden zijn de leidraad

  1. Value for money: we werken marktconform en bieden een transparante calculatie aan.
  2. No nonsense: dreaming is doing, Event Mosaic doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
  3. Lean & green: Event Mosaic denkt toekomstgerich, ecologie en efficiënt handelen staat centraal.
A-58.jpg
A-73.jpg
027_8NR1330.jpg
20170630_eventmosaic_024.jpg
Sinds haar start in 2001 werkte Event Mosaic in vertrouwen voor meer dan 4500 klanten. Zij vormen de grootst mogelijke waardemeter van Event Mosaic.
Steve Roose

Meer dienstverleners in de buurt van Event Mosaic