Feestzaal della Faille Goed

Eventlocatie, Meetinglocatie
Feestzaal della Faille Goed
Deinze

Troeven

Capaciteit
Max 100 Personen
Breakout_rooms
2 Breakout rooms
Kamers
1 Kamer
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Groendreef 1
9800 Deinze
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)471 87 60 94
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Feestzaal 'della Faille Goed' verwelkomt haar gasten in het hart van een open agrarisch gebied, een oase van rust en groen. Deze zorgvuldig gerenoveerde hoeve, rijk aan authentieke erfwaarden, vormt een idyllisch decor voor zowel intieme teammeetings als grootse bedrijfsevenementen.

Voor de zakelijke bezoeker biedt 'della Faille Goed' een scala aan mogelijkheden. Flexibele werkruimtes staan klaar voor seminaries, productvoorstellingen en bedrijfsfeesten, uitgerust met moderne voorzieningen zoals flipcharts en een groot TV-scherm. VIP-gasten genieten van comfortabele overnachtingsmogelijkheden, inclusief ontbijt, terwijl de ruime parkeergelegenheid plaats biedt aan 45 wagens, binnenkort zelfs met een elektrische oplader.

Comfort en gemak

De zaal, voorzien van vloerverwarming, biedt een behaaglijke sfeer in een hoog, open schuurgebouw. Lounges op het verdiep zijn uitgerust met zowel verwarming als airconditioning. De locatie biedt de vrijheid om eigen catering te kiezen, ondersteund door faciliteiten zoals een kitchenette en dessert servies. Drankjes en tussendoortjes kunnen door het personeel geregeld worden.

Creativiteit en teamwork

De voor- en binnentuin zijn perfect voor teambuildingactiviteiten en ontspanning, met ruimte voor een extra tent voor vermaak. En na het evenement? Gasten kunnen zorgeloos genieten, wetende dat de opkuis inbegrepen is bij de huurprijs.

Feestzaal 'della Faille Goed' is een belevenis die elk evenement naar een hoger niveau tilt. Een plek waar serene schoonheid en praktische faciliteiten samenkomen om onvergetelijke momenten te creëren.

feestzaal della faille goed  vinkt deinze
della Faille Goed eventlocatie leiestreek
tent_in_binnentuin della Faille Goed eventlocatie leiestreek della Faille Goed eventlocatie leiestreek feestzaal zalen deinze
zaal_met_bar della Faille Goed eventlocatie leiestreek feestzaal zalen deinze
zaal_met_voortuin. della Faille Goed eventlocatie leiestreek della Faille Goed eventlocatie leiestreek feestzaal zalen deinze
della Faille Goed eventlocatie leiestreek feestzaal zalen deinze
zaal_met_tv_scherm_en_muziekinstallatie della Faille Goed eventlocatie leiestreek
opstelling_rechthoekige_tafels della Faille Goed eventlocatie leiestreek della Faille Goed eventlocatie leiestreek feestzaal zalen deinze

Zaalcapaciteit

della Faille Goed

Locatie Oppervlakte (m²) 
della Faille Goed 96

Meer dienstverleners in de buurt van Feestzaal della Faille Goed