Gaston

Eventlocatie, Meetinglocatie, Eten & Drinken
Gaston

De gedroomde locatie voor elke type event

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 96 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Hurstweg 8
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+ 32 496 10 92 09
Facebook
Link

In 2010 lanceerde Coeur Catering Rooftop Bar&Restaurant Gaston. Het is – behalve het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden – ook een gegeerde locatie doorheen het jaar voor elk corporate event. Gaston is de perfecte uitvalbasis. Strategisch gevestigd in een uniek industrieel kader, transformeert Gaston zich op maat van jouw bedrijf. 

Corporate events

Een bedrijfsreceptie, business seminar of teambuilding event? Met zijn strategische ligging en ruime parkeergelegenheden, leent Gaston zich uitstekend voor elk type corporate event. Naast een ongezien dakterras met skyline view – de gedroomde backdrop voor jouw afterwork of kick-off event – beschikt Gaston ook over een warm aangeklede industriële event space. Naargelang de invulling van jouw event, transformeert Gaston zich van exclusief zakendiner tot high end meeting room en dit voor wel zo’n veertig gasten.

En petit comité

Nieuw sinds 2019 is de uitbreiding met een gezellige living room in de historische toren van het pand. Deze intimistische setting geeft geheid een nieuwe inkleding aan de traditionele Christmas office party, nieuwjaars-receptie of break-out room. Het is bovendien de perfecte uitvalsbasis om jouw workshop-annex-teambuilding en petit comité te organiseren.

Catering door Coeur Catering

Naast deze eigen feestlocaties ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event – privé of corporate – in tal van andere feestzalen en event locaties in heel België en ver daarbuiten. En toch hoef je je niet te binden aan een vaste locatie want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op om het even welke locatie.

Ontdek cateraar Coeur Catering en een andere locatie van Coeur Catering: meeting- en eventlocatie Red Loft.

Covidproof en overdekte buitenruimte

Gaston beschikt over een grote zaal met een max. capaciteit van 40 personen met 1,5m social distancing. Verder beschikken ze ook over een groot terras en een groot stuk overdekt terras en een kleinere overdekte meetingruimte. Buiten kan je terecht met ongeveer 50 mensen met social distancing.

Gaston
Rooftop bar & restaurant Gaston in Gent

Zaalcapaciteit

Gaston

Theater
Receptie
100
Banket
100
Walking dinner
100

Overdekte

Theater
40
Receptie
50
Banket
Walking dinner
Locatie Theater  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Gaston 100 100 100
Overdekte 40 50

Meer dienstverleners in de buurt van Gaston