Gent-Watertoerist

Teambuilding
Gent-Watertoerist

Boottochten voor evenementen

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 450 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Hoogpoort 39
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 269 08 69
Facebook
Link

Ervaar Gent vanop het water, een unieke manier om de stad te ontdekken. Reis terug naar de Middeleeuwen en leer over het prestigieuze verleden, terwijl je langs de prachtige gevels, oude vleeshal en het adembenemende Gravensteen vaart. Bij Gent-Watertoerist kan je terecht voor gegidste rondvaarten van 40 minuten, per open en overdekte boten, doorheen de historische binnenstad.

Verschillende boten

Gent-Watertoerist is gedurende het hele jaar open en beschikt als enige over volledig overdekte boten alsook open bootjes, dus kan er gevaren worden in bijna elk weer. Verder zijn er ook nog twee kleine elektrische ecologische 'fluisterbootjes'. 

Capaciteit

De capaciteit komt in totaal op 450 personen verdeeld over 10 open bootjes van 25 personen, 3 overdekte boten van 60 personen en 2 fluisterboten van 10 personen.

Programma op maat

Naast de gegidste rondvaarten, verzorgt Gent-Watertoerist ook een programma op maat. Dit kan gaan van rondvaart met aperitief aan boord tot een volledig dagprogramma met geleide wandeling of fietstocht, bezoek aan museum, lunch en zo verder. 

Meer dienstverleners in de buurt van Gent-Watertoerist