Gidsenorganisatie VIZIT

Teambuilding
Gidsenorganisatie VIZIT

Straffe verhalen en leuke ontdekkingen

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 50 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Hof ten Walle 1
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 9 233 76 89
Facebook
Link

VIZIT is niet zomaar een gidsenorganisatie. VIZIT zorgt ervoor dat je helemaal word ondergedompeld in Gent en Aalst op de meest unieke manier. Kies je voor een themawandeling, een culinaire wandeling of een programma op maat, telkens zal je verrast worden met straffe verhalen, leuke ontdekkingen en historische weetjes. Dit alles op zijn VIZIT’s: met veel vuur, een gezonde dosis zelfrelativering en een gezellige sfeer. Met VIZIT word je even verliefd op de stad als de gidsen zelf.

Ontdek het culinaire imago van je favoriete stad

Een uniek concept waar je van kan smullen. Ontdek de stad in al zijn glorie en stop even bij de beste restaurants om een hapje te eten of te drinken. De restaurants bieden je hun beste hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Tussen de restaurants door ontdek je de bekende, maar ook minder bekende hoekjes in de stad. Zeker ook aangeraden om eens in eigen stad te doen!

Themawandelingen als geen ander

Had je hier een saaie wandeling verwacht? Dan heb je het mis. VIZIT zal je verrassen met hun themawandelingen die zo wat elk thema onder de loep nemen. Van criminaliteit tot de liefde, van kunst tot de rijke verhalen van de stad. Alles word op een menselijke en luchtige manier verteld en de gezelligheid staat voorop.

Zelf een gek idee om met je vrienden of collega’s te beleven?

Super! Wij horen graag jouw idee en we bespreken samen met jou hoe we jouw unieke wandeling kunnen uitwerken. Een stadsspel over je favoriete collega, gids op een fiets of wil je de stad ontdekken vanuit je persoonlijke kajak? Geen idee is te gek voor ons! VIZIT heeft al meer dan 25 jaar ervaring als gidsenorganisatie en dat zorg ervoor dat jouw ervaring uniek zal zijn.

Vizit gidsenvereniging

Meer dienstverleners in de buurt van Gidsenorganisatie VIZIT