Grand Café SGOL

Groepsrestaurant
Grand Café SGOL

Grand Café op iconische locatie in Gentse binnenstad

Gent

Troeven

Capaciteit
Max 125 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Emile Braunplein 40
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)9 232 13 11
Instagram
Instagram
Link

SGOL is nieuw Grand Café op iconische locatie in Gentse binnenstad. Lunchen, dineren, cocktails nippen en wijn proeven onder Gentse Stadshal.

Op een iconische locatie in hartje Gent – ónder de stadshal - opende ‘Sgol’ de deuren. Het interieur oogt tijdloos, chic en elegant. Het Gentse ontwerpbureau Pièce Montee tekende het interieur uit en koos qua stijl voor ‘California chic’. In de keuken creëert de bekende topchef Mauro Menichetti er Grand Café klassiekers én Italiaans geïnspireerde gerechten.

Je kan het Grand Café gedeeltelijk of in zijn geheel afhuren voor meetings en events. Lunch, diner of recepties voor grote groepen in het centrum van Gent!

Door de keuze voor transparante gordijnen in de open ruimte kunnen we groepen en zakenlunches - of diners een aangename privacy bieden.

Op het (overdekte) en overgrote terras is het heerlijk vertoeven met een prachtig stukje groen in de Gentse binnenstad. En het hele restaurant en terras is overigens rolstoelvriendelijk.

groepsrestaurant 100 150 personen eten en drinken centrum gent business lunch receptie cocktails seated diner walking diner met tuin centrum gent stadshal emile braunpleintee-SGOL-18.jpg
Bar receptie grand café sgol-PieceMontee-interieur receptie stadshal diner lunch business.jpg
groepsrestaurant stadshal gent PieceMontee-SGOL receptie diner business lunch.jpg
SGOL grand café stadshal emile braunplein centrum gent groepsrestaurant cocktails business lunch walking seated diner grote groepen
Cocktail sgol groepsrestaurant
SGOL-groepsrestaurant centrum gent meeting en eventlocatie eten en drinken receptie diner voor groepen.jpg

Meer dienstverleners in de buurt van Grand Café SGOL