Guiding You

Teambuilding
Guiding You

Gidsenorganisatie

Waasmunster

Troeven

Capaciteit
Max 25 Personen
Straat + huisnummer
Schryberg 92
9250 Waasmunster
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0) 470 59 80 68
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Het agentschap Guiding You bestaat uit twee powerladies, Veerle en Mary, elk met jaren ervaring in de toeristische sector. Met Guiding You nemen ze jou en jouw team mee op pad en delen ze hun passie voor architectuur, kunst en gastronomie.

Originele thema's in het Waasland

Oost-Vlaanderen heeft immers een rijk, onuitputtelijk en uniek patrimonium en immaterieel erfgoed. Guiding You biedt dan ook interactieve rondleidingen aan rond originele thema's zoals 'Street art and More...by bike' in Sint-Niklaas;  'Historische Huizen in Beveren-Waas', 'Abdij en Kastelenroute' te Waasmunster gevolgd door culinaire verwennerij. 

Interactief en ludiek

De aanpak ervan is ludiek, interactief, divers, de didactische background echter deskundig uitgespit. Veerle en Mary zijn immers erkende reisleiders door Toerisme Vlaanderen. De gidsbeurten zijn belevingen: deelnemers gaan zelf aan de slag met verf tijdens de Street Art wandeling in Sint-Niklaas, ze ontmoeten Designers in Antwerpen, ze varen in een luchtballon in Waasmunster. 

Teamactiviteit

Ook behoren tot het repertoire, wandel- en autozoektochten, ballonvaart in Waasmunster, bezoeken aan lokale kwekers, telers en ambachtslui. Gevolgd door degustatie van hapjes, bereid met de ingrediënten van de bezochte leveranciers. De activiteiten zijn steeds op maat van jou team, verrassend, boeiend en met oog voor detail.

 

 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een teambuilding in Oost-Vlaanderen?

Meer dienstverleners in de buurt van Guiding You