Gunpowder and Smoke

Meetinglocatie
Gunpowder and Smoke

Kick-ass design locatie

Gent

Troeven

Capaciteit
1 - 30 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
Stadscentrum
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Ottogracht 42
9000 Gent
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0) 474 85 36 27
Instagram
Instagram
Link

Op zoek naar een creatieve werkplek of vergaderlocatie in hartje Gent? Dan ben je bij Gunpowder and Smoke's coworking club aan het juiste adres! Je vindt er een funky design, goede vibes en een kick-ass sfeer die goede energie uitstraalt en aantrekt. 

Urban jungle vibes

Achter een 15de eeuwse beschermde trapgevel in het historisch centrum van Gent bevindt zich een intieme meeting- en eventruimte met bar en brainstormbibliotheek. Het eclectische interieur is een smakelijke cocktail van huiselijkheid en horeca, met een stevige shot rock-’n-roll. Op die manier krijg je als geïnteresseerd (event)bedrijf een unieke mix van werken en ontspannen aangeboden vlakbij de Leie en het Gentse Baudelopark.

Brainstormen in een design omgeving

Gunpowder and Smoke ademt verscheidenheid: een informele meeting, een feestelijke receptie, een try-out of lancering met degustatie of tasting, een pop-up en een gezellig teametentje: het kan hier allemaal. Qua catering werkt G&S samen met lokale partners uit de buurt.

Fotoshoots en video-opname

Daarnaast kan het volledige pand (mét dakterras) op aanvraag geboekt worden voor een fotoshoot of video-opname, zowel redactioneel als commercieel.

Vlotte bereikbaarheid

Dankzij de nabijheid van openbare parkings, parkeerruimte voor de deur en openbaar transport is G&S gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is het van hieruit amper 2 minuten wandelen naar het hart van de stad.

Gunpowder & Smoke in Gent
Gunpowder and Smoke in Gent

Meer dienstverleners in de buurt van Gunpowder and Smoke