HIER.

Eventlocatie, Meetinglocatie
HIER.

Unieke bedrijfslocatie te Aalst

Aalst

Troeven

Capaciteit
Max 41 Personen
Troeven
Bereikbaar met openbaar vervoer
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Stadscentrum
Straat + huisnummer
Albert Liénartstraat 24
9300 Aalst
E-mail
Telefoonnummer
+32 479 76 60 43
Facebook
Link

Wandel de inkomhal binnen en je wordt terug gekatapulteerd in de tijd. De oude, intact gebleven vloeren en de hoge plafonds zetten het charmevolle karakter meteen in de verf. 
HIER. is ontstaan uit het idee om een plek te creëren waar ondernemers een 100% customer experience kunnen beleven. 

Bij HIER. draait alles om gastvrijheid, ongedwongenheid, eenvoud en huiselijkheid.  HIER. is meer dan enkel een workspace. HIER. is er voor professionals en ondernemers die op zoek zijn naar een buitengewone werkplek, vergader of trainingsruimte. Niet enkel een plek om te komen werken, maar om geïnspireerd te worden, te leren, ideeën uit te wisselen en creatief te zijn.

De locatie in het prachtig herenhuis van het voormalig koetshuis zorgt voor een unieke sfeer. Dit in combinatie met een super service zal ervoor zorgen dat je nergens anders zal willen werken. 

Moderne inrichting & co-working

In het gebouw bevinden zich 6 kantoorruimtes. Deze bieden plaats aan van 1 tot 4 personen (afhankelijk van het gekozen kantoor).
Alle kantoren zijn ingericht met design bureautafels, ingebouwde kasten en comfortabele bureaustoelen. 
Naast de vaste kantoren is er ook de mogelijkheid tot co-working. 

In hun prachtige co-working beneden kan je een vaste plaats huren. HIER. zit je samen met andere ondernemers aan één grote tafel. Je hebt een eigen werkplek met vaste stoel en kast. Je eigen plek waar je naar toe kan en je weet altijd wie er naast of voor je zit. Deze ruimte ademt stijl en klasse uit. De prachtige moluren en schouw zijn behouden.

In de co-working boven zit je samen met andere ondernemers aan één grote tafel. Een professionele stopplaats tussen twee bezoeken door. Vergaderen met klanten, leveranciers of elk ander professioneel contact. Flex voorziet de kans te netwerken met andere ondernemers. De focus ligt op overleg, inspireren, motiveren, delen.

GINDER, VANVOOR EN HIER.BOVEN

De drie vergader-en opleidingszalen zijn alle drie verschillend van stijl, mogelijkheden en capaciteit. 
De grootste ruimte beneden heet GINDER. In de zaal zijn verschillende opstellingen mogelijk: ronde, school, u- vorm, L-vorm, receptie … De maximumcapaciteit bedraagt 40 personen, naargelang de opstelling van de zaal.

Vlak achter de majestueuze inkomdeur bevindt zich de kleinste en meest gezellige opleidingen-vergaderzaal: VANVOOR .Deze biedt een oplossing voor het delen van je interessante weetjes in kleiner comité van maximum 8 personen. 

HIER.boven is overduidelijk de mooiste, luxueuzere opleidingszaal. De maximumcapaciteit bedraagt 16 personen. Tot de uitrusting behoren comfortabele zitjes, een grote mooie wig tafel met ingebouwde stekkers, internetaansluiting, digitaal scherm,  prima geluidsinstallatie en een goede belichting. De perfecte spot om te laten zien aan je beste klanten of voor een meeting met je managementteam of directors of the board.

Brainstormen op een minder formele manier… of samen deelnemen aan een activiteit om de groepssfeer te bevorderen. Van HIER.uit kan het zeker!

Teambuildingmogelijkheden

Naast het gamma aan vergaderzalen is het gebouw uitgerust met een moderne open keuken en een prachtige lounge/ orangerie. Heel handig indien je bijvoorbeeld een kookworkshop inplant of een verjaardag viert onder collega’s. Vanuit de orangerie heb je toegang tot onze gezellige stadstuin. Die bij mooi weer zeker gebruikt kan worden om te lunchen. 

Vlot bereikbaar

HIER. is ideaal gelegen tussen het station van Aalst en de Utopia. 

Covidproof en buitenruimte

De maximum capaciteit in de zaal Ginder is 12 personen met 1,5m social distancing. Verder hebben ze ook 2 terrassen waar er vergaderingen kunnen doorgaan, één voor 4 personen en één voor 8 personen.

Zaal Ginder bij HIER.

Zaalcapaciteit

HIER. Boven

Schoolstijl
14
U-vorm
Theater
Banket
14
Walking dinner

Vanvoor

Schoolstijl
8
U-vorm
Theater
Banket
8
Walking dinner

Ginder

Schoolstijl
24
U-vorm
24
Theater
40
Banket
Walking dinner
36
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Theater  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
HIER. Boven 14 14
Vanvoor 8 8
Ginder 24 24 40 36

Meer dienstverleners in de buurt van HIER.