Hoeve La Cascina

Eventlocatie, Meetinglocatie, Teambuilding
Hoeve La Cascina
Zulte

Troeven

Capaciteit
Max 140 Personen
Breakout_rooms
3 Breakout rooms
Kamers
5 Kamers
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Straat + huisnummer
Lange Dreef 3
9870 Zulte
E-mail
Telefoonnummer
+32 (0)496 527 725
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Hoeve La Cascina is gelegen in het schilderachtige groene hart van de Leiestreek, op een half uur van Brugge, de Belgische kust en Gent. Het is niet alleen een oase van rust en natuurlijke schoonheid, maar ook een vooraanstaande locatie voor bedrijfsevenementen, seminars, vergaderingen en feesten. Deze charmante hoeve combineert rustieke elegantie met moderne faciliteiten, ideaal voor elke zakelijke gelegenheid.

De evenementenruimtes bieden een flexibiliteit en ruimte voor evenementen van verschillende groottes. Omgeven door 6.000 m² aan groen, ligt deze eventlocatie in een inspirerende omgeving, perfect voor productieve vergaderingen, creatieve brainstormsessies of grootschalige bedrijfsfeesten.

Elke ruimte is professioneel uitgerust met state-of-the-art audiovisuele technologie, waaronder 4K-projectoren met 5000 ansilumen, een breed projectiescherm van 4 meter en een hoogwaardig Bose-geluidssysteem, om ervoor te zorgen dat presentaties en toespraken met de hoogste kwaliteit worden weergegeven.

Hoeve La Cascina biedt ook een unieke setting voor bedrijven die op zoek zijn naar een locatie om te brainstormen of strategische sessies te houden. De algemene sfeer van natuurlijke wellness en de rustige omgeving bevorderen creatief denken en teambuilding.

De locatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor 140 voertuigen. Bovendien is er de mogelijkheid om logies te huren, ideaal voor bedrijfsretreats.

Naast de zakelijke faciliteiten biedt Hoeve La Cascina ontspanningsmogelijkheden zoals een sfeervolle wellnessruimte, geschikt voor maximaal 8 personen, en een strandje met zwemvijver voor ontspanning tijdens de warmere maanden.

Hoeve La Cascina is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een unieke, rustige en volledig uitgeruste locatie voor hun volgende evenement. Of het nu gaat om een intieme vergadering of een grootschalig bedrijfsfeest.

Hoeve la Cascina Zulte feestzaal dinner seated
la_cascina_hoeve_zulte tuin groene omgeving feestzaal meetinglocatie logies
la_cascina_hoeve_zulte tuin groene omgeving feestzaal meetinglocatie logies
la_cascina_hoeve_zulte.jpg
Hoeve La Cascina Zulte Feestzaal eventlocatie meeting vergaderen in het groen eventruimtes
Hoeve La Cascina Zulte Feestzaal eventlocatie meeting vergaderen in het groen eventruimtes

Zaalcapaciteit

Maxi zaal

Theater
120

Medium zaal

Theater

Mini zaal

Theater
Locatie Theater  Oppervlakte (m²) 
Maxi zaal 120 300
Medium zaal 150
Mini zaal 120

Meer dienstverleners in de buurt van Hoeve La Cascina