Hof ter Heidje

Meeting hotel
Hof ter Heidje

Zakelijk verblijf in groene omgeving

Maarkedal

Troeven

Capaciteit
1 - 12 Personen
Kamers
8 Kamers
Troeven
Break-out rooms
Troeven
Overnachtingsmogelijkheden
Troeven
Catering mogelijk
Troeven
Parkeermogelijkheden
Troeven
Historische site
Troeven
In het groen
Troeven
Met tuin
Troeven
Rolstoeltoegankelijk
Straat + huisnummer
Heidje 11
9681 Maarkedal
E-mail
Telefoonnummer
+32 476 35 64 46
Facebook
Link

Hof ter Heidje is een 18de eeuwse volledig gerenoveerde vierkantshoeve in het hart van de Vlaamse Ardennen. Zakelijk verblijf in een historisch kader omgeven door prachtige natuur. Hof ter Heidje is de ideale locatie voor kleine teams om te vergaderen met een overnachting.

Vergaderen

Hier vind je de ideale combinatie om met een klein team ongestoord en in alle rust een aantal dagen te vergaderen. Er is een grote leefruimte die als vergaderzaal kan fungeren. Op de mezzanine kan je eveneens vergaderen of apart gaan brainstormen. Vergaderen is steeds in combinatie met een overnachting. Bij Hof ter Heidje kan je ook buiten in de mooie tuin vergaderen.

Ontspannen

Tijdens de pauzes of op het einde van de dag kan je ontspannen voor de televisie, buiten op de binnenkoer van de vierkantshoeve of op het terras.  Je kan darten en kickeren en een partijtje petanque spelen. En waarom niet eens wandelen tot aan de nabijgelegen Koppenberg? Ook in de streek zijn er tal van recreatiemogelijkheden. Of zin om tussendoor wat cultuur op te snuiven? De eigenares is erkend regiogids Vlaamse Ardennen en Stadsgids Ronse en biedt rondleidingen op maat aan.

Overnachten

De 8 tweepersoonskamers hebben elk eigen badkamer en sanitair. Ze beschikken over alle comfort. Eén kamer is volledig voorzien voor het verblijf van andersvaliden. 

Fietsen

Er is een veilige, overdekte en afsluitbare fietsenstalling, en een afspuitplaats met kuismateriaal.

Parkeren

Op het domein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Zaalcapaciteit

Hof ter Heidje

Schoolstijl
12
Theater
12
Locatie Schoolstijl  Theater  Oppervlakte (m²) 
Hof ter Heidje 12 12

Meer dienstverleners in de buurt van Hof ter Heidje