Hof van Eine

Eventlocatie, Meetinglocatie
Hof van Eine

Idyllisch gelegen hof te midden van de natuur

Oudenaarde

Troeven

Capaciteit
Max 40 Personen
Kamers
3 Kamers
Straat + huisnummer
Marollestraat 18
9700 Oudenaarde
E-mail
Telefoonnummer
+32 478 37 46 73
Facebook
Instagram
Instagram
Link

Een thuis voor zakenmensen, ideaal voor teambuilding of bedrijfsmeeting. Zoek je een unieke locatie om met collega’s samen te komen? “Hof van Eine” is the place to be!

De grote polyvalente ruimte met keuken worden omgetoverd in een gezellige luxueuze vergaderruimte voorzien van alle moderne multimediamogelijkheden. 10 personen kunnen blijven overnachten en alle gasten kunnen gebruik maken van wellnessruimte met sauna, infraroodlamp en de binnen-en buitendouche, afzonderlijk sanitair. Ideaal voor uw bedrijfsbijeenkomsten.

Op het afgesloten terrein is er voldoende parkeergelegenheid. Ook je fiets of moto kan je met een gerust hart stallen in de veilige stalling.
Wil je een foodtruck of traiteur boeken voor jouw privébijeenkomst, dan is ook daar ruimte voor voorzien, dicht bij de gezellige tuin.

Buiten genieten

Tijdens je verblijf kan je genieten van een groot terras met tafel voor 16 personen. Het houten terras met ligzetels en loungeset nodigt uit tot ontspannen en biedt een prachtig uitzicht op de majestueuze vijver met omringende tuin.

Aarzel niet om hen te contacteren met jouw wensen en vragen! Hof van Eine engageert zich om je te begeleiden en een antwoord te bieden met opties en mogelijkheden.

Zaalcapaciteit

Hof van Eine

Schoolstijl
25
U-vorm
20
Receptie
49
Banket
30
Walking dinner
49
Locatie Schoolstijl  U-vorm  Receptie  Banket  Walking dinner  Oppervlakte (m²) 
Hof van Eine 25 20 49 30 49

Meer dienstverleners in de buurt van Hof van Eine